Siemens SN23HI37VE - iQ300 - Vrijstaande vaatwasser - RVS

639,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Siemens SN23HI37VE - iQ300 - Vrijstaande vaatwasser - RVS

De Siemens SN23HI37VE vrijstaande vaatwasser is dankzij de intensieve zone en stand geschikt voor het verwijderen van aangekoekte resten. Heb je snel schone vaat nodig? kies dan voor de varioSpeedPlus functie. De AquaSensor zorgt voor het optimale waterniveau en de warmtewisselaar voor de optimale temperatuur voor een perfect resultaat. Ga flexibel om met je ruimte door middel van de varioFlex korven en de varioLade. Vaatwasmiddel wordt gelijkmatig verdeeld via de doseerassistent en verbind de vaatwasser voor nog meer gemak met de HomeConnect app. Voordelen

  • HomeConnect app
  • Intensieve zone en stand
  • varioSpeedPlus
Nadelen
  • Maakt met 46 dB meer geluid dan gemiddeld

varioFlex korven, flexibele ruimteDe inhoud van de vaatwasser bied meer flexibilteit met de varioFlex korven. De bovenkorf beschikt namelijk over kopjeshouders en bordenhouders die je kan uitklappen. De onderkorf beschikt over bordenhouders. Met de handgrepen aan de zijkanten trek je gemakkelijk de korven uit de wasmachine.
VarioLade, voor meer ruimteBovenin de vaatwasser bevindt zich een varioLade. Deze lade heeft veel ruimte voor bestek, maar ook voor ander klein servies. Hierdoor heb je in de onderste korf geen bestekmand meer nodig, waardoor je meer ruimte overhoudt voor groter servies.
De juiste temperatuurKostbaar glaswerk en porselein wordt met extra zorg gereinigd door de warmtewisselaars. Het water wordt in de spoelcontainer verwarmd om grote temperatuurverschillen en schade aan je kostbare vaat te voorkomen.
Beladingssensor, bespaar water en energieHet hoeveelheid water voor een programma wordt afgestemd op de hoeveelheid vaat er in de vaatwasser zit. Deze vaat wordt gewogen door de beladingssensor en past na het wegen het hoeveelheid water daar op aan. Dit is waterbesparend en werkt efficiënter.
Starten op elk gewenst momentWil je later de vaatwasser starten? Dan is dat mogelijk door de starttijdkeuze. Via deze functie kan je een programma vooruit programmeren en op elk gewenst moment laten starten. Ook bijvoorbeeld onder werktijd of s' nachts.
IntensiveZone, grondige reinigingBij veel programmas kan deze IntensiveZone functie worden ingeschakeld. Deze functie zorgt ervoor dat pannen en schalen met een verhoogde sproeidruk en temperatuur worden schoongespoeld. Plaats dit in de onderkorf, op deze manier blijft fijner serviesgoed veilig bovenin de korf liggen.
VarioSpeed Plus, nog sneller afwassenDeze Siemens vaatwasser beschikt over een varioSpeed Plus functie. Wanneer je dit programma inschakelt, verkort je de tijd met maar liefst 66%. Handig als je bijvoorbeeld snel schone vaat nodig hebt.

Kenmerken van de Siemens SN23HI37VE
  • HomeConnect app - Intensieve zone en stand - varioSpeed Plus - halveBelading - machineCare - Doseerassistent - Voorspoelen - Warmtewisselaar - Glasbeschermingstechniek - AntiFingerprint coating - aquaSensor - Resttijdindicatie - varioFlex korven - varioLade - easyGlide - iQdrive - Kinderbeveiliging - 10 jaar garantie op de vaatwasserkuip - aquaStop - Kinderbeveiliging - Zelfrenigend filter
Programma's
  • Eco50 °C,Auto45-65 °C,Intensief70 °C,Snel65 °C,Snel45 °C,Favoriet
  • Home Connect,intensiveZone,halveBelading,Speed on demand - varioSpeed Plus
  • machineCare
  • Voorspoelen