Zilveren Sharp QWHX12F472SEU - Vrijstaande vaatwasser

299,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Wehkamp.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver Wit

Verzendkosten € 5,95
Op werkdagen voor 23:00 besteld morgen in huis, voor 12:00 uur vanavond al!
Retour Gratis retour binnen 14 dagen
Bezorgd door DHL

Over Zilveren Sharp QWHX12F472SEU - Vrijstaande vaatwasser

De Sharp QW-HX12F472SEU is een in het zilver uitgevoerde vrijstaande 60 cm vaatwasser met draaiknopbediening, schuin aflopend bedieningspaneel, 3 programma’s en ruimte voor 13 couverts. Het speciale micro bacteriële filter helpt bij het verwijderen van 99 procent van de bacteriën voor een schone fris geurende vaatwasser. Met energieklasse A++ is hij ook nog eens heel energiezuinig, goed voor het milieu en jouw portemonnee.
Kenmerken
De duur van het gekozen programma en de resterende wastijd worden op het display weergegeven. Verder verschijnt er ook een melding op het display als het zout of glansmiddel op is. Geen problemen meer bij het inruimen van jouw vaatwasser. Dankzij de verstelbare rekken passen jouw borden, glazen, potten en pannen er altijd in. Ook de boven mand is in hoogte verstelbaar. Veiligheid staat voorop, daarom is jouw Sharp vaatwasser voorzien van overstroombeveiliging, mocht er zich een probleem voordoen.
Extra zuinig
Als je alleen een halve vaat hebt om af te wassen dan kan je voor het programma met halve belading kiezen, zo bespaar je tijd en energie. Bovendien kan je met de programmeerbare timer jouw vaatwasser op een door jou uitgekozen tijd laten starten. Verder is deze vaatwasser voorzien van een kinderslot, verbruikt hij 12 liter water per wasbeurt en heeft hij een geluidsniveau van 47 dB.

Vestigings adres: Meeuwenlaan 2
Telefoonnummer: 038-8454545
KVK nummer: 27109571