Roestvrijstalen Beko DFN28430X - Vrijstaande vaatwasser

599,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Roestvrijstalen Beko DFN28430X - Vrijstaande vaatwasser

De Beko DFN 28430 X is een vrijstaande vaatwasser met ruimte voor 14 couverts en behoort tot de meest zuinige energieklasse: A+++. Deze Beko DFN 28430 X beschikt over 8 vaatwasprogramma's: Automatisch 40-65 °C, Voorwas, Mini 30 min., Eco, Party, Intensief, GlassCare en Mix wash. Dankzij de 3 sproeiniveaus wordt elk plekje van je vaat schoongespoeld. Met de optie startuitstel (0:30 – 24:00 uur) kun je alvast een vaatwasbeurt instellen, die dan enkele uren later automatisch begint. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat de vaatwasser precies klaar is als je thuiskomt uit je werk. Als er water lekt of overstroomt, sluit het slimme WaterSafe-systeem de watertoevoer naar de machine af, zodat erger voorkomen wordt.
BabyProtect+® Gezinsuitbreiding kan een hoop werk met zich meebrengen: voeden, laten boeren, luiers verschonen. Maar het reinigen van flessen en fopspenen hoeft in elk geval niet veel werk te zijn met de BabyProtect+®-technologie. Beko BabyProtect+® heeft een speciaal programma dat antibacteriële instellingen omvat evenals speciale accessoires om voor de gezondheid van je baby te zorgen samen met de rest van de vaat. Het betekent dat je zeker kunt zijn van 99,9999% hygiëne*. Ook zit er een antibacteriële afdichting, een extra spoelstap en een afsluitende hete spoelcyclus op 70 °C die perfect is voor babyflessen. Plus: er is ook nog een speciale babyfleshouder in de onderste mand. Geweldig!* Getest door TRLP (TÜV Rheinland LGA Products GmbH)
TrayWash™ Officiële partner van… wie een hekel heeft aan poetsen Iedereen heeft wel wat beters te doen dan het poetsen van ovenschalen en -rekken. Laat ons je de moeite besparen met TrayWash™. Het hogedruk schoonmaakprogramma van TrayWash™ doet voor jou het zware werk van het schoonmaken van bakvormen. Vooruit nou, maak het beste van je nieuwe vrije tijd.
Flexibele mandoplossingen Groot, klein, speciale vormen ... Niet al je pannen en servies zien er hetzelfde uit en passen even gemakkelijk in je vaatwasser. Met de flexibele mandoplossingen van Beko kun je de manden aanpassen, zodat zelfs de ingewikkeldste puzzel van potten en pannen zo in de machine past. De bovenste mand is in de hoogte verstelbaar, zodat je voorwerpen tot 28 cm hoog in de onderste mand kunt zetten. De in de hoogte verstelbare rekken voor glazen en kopjes bieden ook plaats aan die enorme koffiemok waar je zo dol op bent. De steunelementen voor borden zijn volledig inklapbaar, zodat je potten met een afwijkende vorm in een speciale 'pottenzone' kwijt kunt. Het ingebouwde SoftTouch™-accessoire heeft een speciaal modulair design, waar tot vier glazen van om het even welke grootte tegelijk in passen. Welke vorm je vaat ook heeft, alles kan comfortabel en efficiënt tegelijk in de vaatwasser. Een hele opluchting!
Fast+-functie Als je ooit een grote menigte vermaakt hebt, dan weet je dat er geen sprake kan zijn van wachten op het schoonmaken van glazen en borden. Je wilt je gasten vast en zeker niet laten wachten op het tweede rondje drankjes en hapjes. De Fast+-functie in jouw Beko vaatwasser biedt je reinigingsprestaties die een verbazingwekkende 3 maal sneller* zijn. Dit kan je tot 70%* van je kostbare tijd besparen en krijgt je schotels bovendien glanzend schoon. Allemaal extra tijd dus voor een onderhoudend gesprek met je gasten. * Getest door interne laboratoria.