Roestvrijstalen Miele G 7100 SCU - Inbouwvaatwasser - RVS/Cleansteel

999,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
roestbruin Staal Roestvrijstaal Roestvrij

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Roestvrijstalen Miele G 7100 SCU - Inbouwvaatwasser - RVS/Cleansteel

De nieuwe Miele G 7100 SCU in CleanSteel heeft ruimte voor 14 couverts, zodat je zelfs na een driegangendiner voor 14 personen al het servies in de vaatwasser kan reinigen. Deze vaatwasser voorzien van een nieuwe, flexibele rekindeling, daardoor je nu ook makkelijk al je kleine en grote kookgerei in kwijt kan.

Dit is een onderbouw vaatwasser en is ideaal als apparaat ter vervanging in een bestaand keukenblok. Het apparaat kan onder een werkblad ingebouwd worden.

Alleen bij Miele: 3D-MultiFlex-lade
Maximale flexibiliteit en ontspannen uitruimen: door geraffineerde instelmogelijkheden passen ook kleine serviesdelen.


Alleen bij Miele: EcoPower-Technologie
In het ECO-programma wordt het waterverbruik teruggebracht tot 8,9 liter. Dit vereist ook minder energie om op te warmen - en je profiteert van een energiezuinige vaatwasser. De waterbesparing wordt mogelijk gemaakt door een intelligent ontworpen instroomsysteem en een nieuw, zeer efficiënt filtersysteem. Een extra isolatie vermindert warmteverlies en dus de energie die nodig is om het water te verwarmen.


FlexLine rekuitvoering
Intelligente rekuitvoering voor alle serviessoorten.
Flexibiliteit schept comfort: eenvoudig instellen, flexibel plaatsen en het beste reinigingsresultaat behalen.


Beste resultaten in minder dan een uur − QuickPowerWash
Met een verjaardag, een borrel of het kerstdiner kan het servies in hoger tempo vies worden dan je lief is. Hoe prettig als jouw vaatwasser na 58 minuten borden, kopjes, glazen en pannen weer schoon én droog aflevert voor de volgende ronde!


Alleen bij Miele: AutoOpen-droging
Aan het einde van het programma gaat de deur van de vaatwasser automatisch open. Zo kan er frisse lucht bij het serviesgoed komen en zal zelfs vaatwerk zoals plastic borden streeploos drogen. Door een speciale luchtcirculatie is uw aanrechtblad beschermd tegen vocht.