Siemens SN95EX56CE iQ500 volledig geintegreerde vaatwasser

918,71
4 Prijzen, De beste prijs bij BCC.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzending!
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en BCC Bezorgservice

Over Siemens SN95EX56CE iQ500 volledig geintegreerde vaatwasser

De Siemens SN95EX56CE inbouw vaatwasser zorgt ervoor dat vaat nu nog beter droogt, dankzij het autoOpen Dry systeem. Reinig kwetsbaar glas met het glas 40°C programma of kies de intensieve zone en stand om hardnekkige resten beter te verwijderen. Via de varioScharnier past de vaatwasser in bijna elke keuken en kan je de vaatwasser bedienen met de HomeConnect app. Voordelen

  • varioScharnier
  • Intensieve zone en stand
  • AutoOpen Dry
Nadelen
  • Beschikt niet over binnenverlichting

IntensiveZone, grondige reiniging Bij veel programmas kan deze IntensiveZone functie worden ingeschakeld. Deze functie zorgt ervoor dat pannen en schalen met een verhoogde sproeidruk en temperatuur worden schoongespoeld. Plaats dit in de onderkorf, op deze manier blijft fijner serviesgoed veilig bovenin de korf liggen.
HomeConnect, app op je smartphone Met de HomeConnect app op je smarthpone kan je veel contact leggen met de vaatwasser op een simpele manier. Ontvang pushberichten als de vaatwasser bijna klaar is of ga nog bewuster om met energie door de FlexStart op de app. Zoek het juiste programma voor je vaat of ontvang een pushbericht als je vaatwastabletten bijna op zijn.
DoseerAssistent Vaatwastabletten lossen gemakkelijk op door de doseerAssistent.. De tabletten vallen in een kleine opvangbak in de vaatwasser, waarna het wordt opgelost door een waterstraal en gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Dit zorgt voor een betere reiniging van al het vaat.
VarioSpeed Plus, nog sneller afwassen Deze Siemens vaatwasser beschikt over een varioSpeed Plus functie. Wanneer je dit programma inschakelt, verkort je de tijd met maar liefst 66%. Handig als je bijvoorbeeld snel schone vaat nodig hebt.
Glasprogramma op lage temperatuur Veel glazen zijn kwetsbaar in de vaatwasser. Door het glasprogramma komen ook glazen stralend de vaatwasser uit. Het programma spoelt op 40°C en de droogtijd wordt verlengd voor een vlekkeloos resultaat. Glazen worden beschermt voor waterhardheid met de glasbescherming waarin je glazen kan vastleggen.
Beladingssensor, bespaar water en energie Het hoeveelheid water voor een programma wordt afgestemd op de hoeveelheid vaat er in de vaatwasser zit. Deze vaat wordt gewogen door de beladingssensor en past na het wegen het hoeveelheid water daar op aan. Dit is waterbesparend en werkt efficiënter.
VarioScharnier, perfecte aansluiting Deze volledig geïntegreerde vaatwasser beschikt over een VarioScharnier systeem. Via dit systeem wordt er een oplossing gegeven om vaatwassers perfect te laten aansluiten in vele keukens. Het volledig geïntegreerde frontpaneel wordt bij het openen een stukje omhoog getild, waardoor de deur niet blijft hangen maar voor alsnog volledig geopend kan worden.

Kenmerken van de Siemens SN95EX56CE
  • HomeConnect app - Intensieve zone en stand - HalveBelading - varioSpeed Plus - machineCare - Voorspoelen - Doseerassistent - AutoOpen Dry - Warmtewisselaar - Glasbeschermingstechniek - AquaSensor - varioScharnier - openAssistent - metalTouch-Control - Digitale resttijdindicatie - sideLight - varioLade - flexComfort korven - easyGlide - iQdrive motor - 10 jaar garantie op de vaatwasserkuip - aquaStop - Kinderbeveiliging - Zelfreinigend filter - rackMatic
Functies en programma's van de Siemens inbouwvaatwasser
  • Eco 50 °C, Auto 45-65 °C, Intensief 70 °C, Snel 65 °C, Snel 45 °C, Glas 40 °C, Stil 50 °C, Favoriet
  • Home Connect, intensiveZone, halveBelading, Speed on demand - varioSpeed Plus
  • Voorspoelen, machineCare