Samsung vaatwasser (inbouw) DW60M6050BB/EG

599,- 530,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Expert.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, vanavond in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Samsung vaatwasser (inbouw) DW60M6050BB/EG

Samsung vaatwasser (inbouw) DW60M6050BB/EG
Energielabel A++: Energiezuinig afwassen
Energiezuinige vaatwasser met een A++ energielabel.

Geluidsniveau 44 dB: Stille vaatwasser met een grondige reiniging
Geen last meer van het geluid van een draaiende vaatwasser op de achtergrond terwijl je TV kijkt. Met deze Samsung vaatwassers kun je op ieder moment de vaat doen zonder geluidsoverlast.

Capaciteit: 14 couverts: Meer ruimte, meer tijdsbesparing
Een gezellig etentje met vrienden of familie? De afwas daarna is vaak wat minder leuk. Dankzij de ruime inhoud van deze vaatwassers hoef je je geen zorgen meer te maken over een lading vieze borden de dag erna. Het werk wordt je uit handen genomen.

Uitschuifbare besteklade: Extra ruimte en flexibiliteit
De besteklade is helemaal op gemak gericht. Deze veelzijdige lade is geschikt voor bestek van allerlei soorten en maten en maakt uitladen gemakkelijker dan ooit.

Eco-Programma: Een schone vaat terwijl je energie bespaart
Bang dat je vaat niet goed schoon wordt zonder veel waterverbruik? Met het Eco-Programma bespaar je energie, bespaar je water én wordt je vaat alsnog blinkend schoon. Zo gaat zuinigheid gewoon gepaard met een schoon servies.

Startuitstel: Alleen wassen op geschikte momenten
Nooit meer een draaiende vaatwasser op de achtergrond zodra jij TV kijkt. Dankzij de startuitstel-functie van Samsung vaatwassers kun je instellen op welk moment de vaatwasser met het programma begint. Helemaal ideaal als je gebruik maakt van een dubbele meter met piek- en daluren.

Halve belading: Bespaar tijd en energie
Je hoeft nooit meer te wachten tot de vaatwasser helemaal vol is. Met de halve belading instelling kun je alleen het onderste of bovenste compartiment inladen en draaien. Zo bespaar je tijd, water en energie en heb je altijd een schone vaat.

Verstelbare lades: Gemakkelijk in hoogte aanpassen voor verschillende vormen en maten
Flexibele rekken die in hoogte verstelbaar zijn. Het bovenste rek zet je in een handomdraai 5 cm naar boven of beneden. Zo creëer je meer ruimte in het onderste rek en kun je er makkelijk pannen, borden of schalen van allerlei soorten en maten in kwijt.

Kinderslot: Een kindvriendelijke vaatwasser
Met het kinderslot vergrendel je meteen alle knoppen, waardoor de vaatwasser niet meer reageert op aanraking van deze knoppen. Zo blijft de wasmachine dus uitgeschakeld, ook wanneer de start knop wordt ingedrukt zodra het kinderslot is ingeschakeld. Ook blijft de wasmachine het huidige programma draaien wanneer er andere knoppen worden ingedrukt. Een kindvriendelijke vaatwasser!

Waterbeveiliging: Met de Aqua Stop is je vaatwasser volledig beveiligd
Met de Aqua Stop zit je altijd goed. Dankzij deze waterbeveiliging wordt de watertoevoer automatisch gestopt bij een wateroverschot of lekkage. Zo kun je de vaatwasser veilig gebruiken, ook op momenten dat je niet thuis bent.

Vestigings adres: Gildenstraat 7
Telefoonnummer: 033-2472872
KVK nummer: 08018064