Zilveren Bosch serie 8 smi88ts46e vaatwassers 60 cm - roestvrijstaal

879,-
2 Prijzen, De beste prijs bij BCC.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzending!
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en BCC Bezorgservice

Over Zilveren Bosch serie 8 smi88ts46e vaatwassers 60 cm - roestvrijstaal

Deze Bosch SMI88TS46E Serie 8 is een van de beste vaatwassers van de markt. Zo bedien je hem met een app via WiFi, heeft hij een extra lade voor bestek, droogt hij zelfs plastic bakjes en is hij zeer zuinig. En hij biedt de degelijke Duitse kwaliteit van Bosch, voor vele jaren aan glanzende vaat!

Bedienbaar via WiFi met een app
Deze vaatwasser geeft je via een app meldingen, over het programmaverloop en of je middelen moet aanvullen. Daarnaast kunnen Bosch techniciëns in je vaatwasser kijken als je toestemming geeft, voor optimale service bij problemen!


Speciale lade voor bestek
Meer geavanceerde vaatwassers hebben tegenwoordig een uittrekbare besteklade, die perfect is voor bestek en kleiner keukengerei zoals opscheplepels. Zelfs espressokopjes blijven hier op hun plek.


Zuinig drogen met Zeoliet
De Zeoliet® technologie wordt al jaren geprezen door instanties als de Consumentenbond. Doordat deze natuurlijke stof opwarmt bij contact met water, is er bijzonder weinig energie nodig voor warmteopwekking.


Droogt zelfs plastic
Naast energiebesparing zorgt Zeoliet® ook voor sterke droogresultaten. Zo komen zelfs plastic bakjes droog uit de vaatwasser. Je hoeft ze dus niet meer af te nemen voordat je ze in de kast zet!


Levenslange garantie tegen waterschade
Het AquaStop-systeem bestaat uit een dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een opvangschaal met vlotter en zorgt er zo voor dat je 100% beschermd bent tegen waterschade. Levenslange garantie van Bosch, wel zo fijn!


Handige glazenhouder voor optimale bescherming
Dankzij de glazenhouder staan je hoge glazen, flessen en vazen stevig in de onderkorf, zodat ze niet meer beschadigd kunnen worden.


Zuiniger dan het zuinigste
Vaatwassers in de hoogste energieklasse A+++ verbruiken het allerminste stroom. Deze is nog 10% zuiniger: goed voor de energierekening dus.


Veel stiller met 41db
Door de efficiënte motor is deze vaatwasser extra stil, wat wel zo fijn is wanneer je in de buurt van de keuken eet, slaapt of werkt!


Glas 40°C programma
Met dit programma worden glazen zorgvuldig gewassen en krijgen ze meer glans. Ideaal als je chique glazen graag mooi wilt houden...


Hygiёne Plus: vrij van bacteriën
Speciaal voor huishoudens met kleine kinderen of mensen die gevoelig zijn voor bacteriën. Tijdens de spoelcyclus gaat de temperatuur gedurende 10 minuten omhoog naar 70˚C zodat 99% van de bacteriën gedood worden.


Kies je starttijd
Met de elektronische starttijdkeuze kun je de programmastart vooruit programmeren. Zo kan de machine op ieder gewenst moment gestart worden, ook onder werktijd of 's nachts als je slaapt. Nadat het programma is gestart, geeft een display weer hoe lang het programma nog duurt.


Warmtewisselaar: extra voorzichtig met je vaat
Vaatwassers met warmtewisselaars behandelen kostbaar glaswerk en porselein extra voorzichtig en zonder risico's. Het water wordt in de spoelcontainer voorverwarmd om grote temperatuurverschillen te voorkomen.


Optimale vaatwasmiddel dosering
Vaatwasblokjes worden opgevangen in het speciale bakje, waardoor het afwasmiddel gelijkmatiger oplost en reinigingsprestaties worden verbeterd.


BeladingsSensor
Een draaiende sensor meet het gewicht van de belading aan de hand van het waterniveau. Voor een grotere belading is meer water nodig om te weken en wordt dus meer water toegevoegd, maar bij minder vaat natuurlijk ook minder. De beladingssensor zorgt automatisch voor een optimaal waterverbruik, zelfs bij halve belading, en bespaart zo water en stroom.

VarioFlexPro servies-korven & VarioLadePro: maximale verstelmogelijkheden op alle niveaus.

Kinderbeveiliging
Niets is zo aantrekkelijk als lichtgevende knopjes en spelen met water. Met het inschakelen van de deurvergrendeling is het voor kleine kinderen niet meer mogelijk om in de vaatwasser terecht te komen. Een veilig gevoel!


Prachtig TFT-display
De TFT-kleurendisplay geeft u snel alle benodigde informatie. Met symbolen en in een goed leesbaar lettertype toont hij u welke programma's en opties zijn geselecteerd, in welke fase de vaatwasser zich bevindt, hoe lang het programma nog duurt en nog veel meer. Duidelijke instructies begeleiden gebruikers bij de programmakeuze en bieden nuttige informatie over het beste gebruik van de vaatwasser en het besparen van water en energie. Bovendien toont de display het zout- en glansspoelmiddelniveau.

De beste service van Bosch
Kies je voor een Bosch product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Bosch, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Bosch is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch. Bosch is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 - 424 40 10.


Technische informatie

Algemeen
Capaciteit: 14 standaard-couverts
8 Programma's: Intensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Stil 50 °C, Kort 60 °C, Glas 40 °C, Snel 45 °C, Voorspoelen
5 Speciale functies: Bedien via App, IntensiveZone, Halve belading, HygiënePlus, Extra Droog

Comfort / Zekerheid
Home Connect ready via WLAN
TFT kleuren display voor intuitive bediening, met afbeeldingen en uitleg
Zwart bedieningspaneel met TouchControl
Actuele weergave start-/ eindtijd en duur programma
LED-indicatie: rood
Binnenverlichting
Afwasmiddelherkenning
Glasbeschermingstechniek
VarioLade Pro: de meeste flexibel in te delen korven
VarioFlex Pro-servieskorven met flexibele onderdelen in rood
Extra ruime zilverkleurige servieskorven met handgreep
RackMatic: in hoogte verstelbare bovenkorf (3 standen)
6 Neerklapbare bordensteunen bovenkorf
Kopjes-étagère in bovenkorf (2x)
8 Neerklapbare bordensteunen onderkorf
Kopjes-étagère in onderkorf (2x)
Steunbeugel voor glazen met lange steel in onderkorf
EasyLock deursluiting