Zilveren BOSCH onderbouwvaatwasser Serie 6 SMU68MS02E, A++, 9,5 liter, 14 standaardcouverts

629,-
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren BOSCH onderbouwvaatwasser Serie 6 SMU68MS02E, A++, 9,5 liter, 14 standaardcouverts

Deze Bosch SMU68MS02E Serie 6 is voor mensen die zeer hoge eisen stellen aan hun vaatwasser. Zo heeft hij een handige lade voor bestek, is hij drie keer zo snel, biedt hij levenslange garantie tegen waterschade en is hij alsnog zeer energiezuinig. Daarnaast kun je rekenen op de degelijke Duitse kwaliteit van Bosch, voor jaren aan schone vaat!

Speciale extra lade voor bestek
Meer geavanceerde vaatwassers hebben tegenwoordig een uittrekbare besteklade, die perfect is voor bestek en kleiner keukengerei zoals opscheplepels. Zelfs espressokopjes blijven hier op hun plek.

Glazenhouder voor bescherming van wijnglazen
Dankzij de glazenhouder staan je hoge glazen, flessen en vazen stevig en veilig in de onderkorf.

Levenslange garantie tegen waterschade
Het AquaStop-systeem bestaat uit een dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een opvangschaal met vlotter en zorgt er zo voor dat je 100% beschermd bent tegen waterschade. Levenslange garantie van Bosch, wel zo fijn!

Opvallend stiller
Door de optimale SilencePlus-inrichting en motorophanging is de vaatwasser extra stil met 42db. Wel zo fijn wanneer je in de buurt van de keuken eet, slaapt of werkt!

Warmtewisselaar: extra voorzichtig met je vaat
Vaatwassers met warmtewisselaars behandelen kostbaar glaswerk en porselein extra voorzichtig en zonder risico's. Het water wordt in de spoelcontainer voorverwarmd om grote temperatuurverschillen te voorkomen.

Optimale vaatwasmiddel dosering
Vaatwasblokjes worden opgevangen in het speciale bakje, waardoor het afwasmiddel gelijkmatiger oplost en reinigingsprestaties worden verbeterd.

BeladingsSensor
Een draaiende sensor meet het gewicht van de belading aan de hand van het waterniveau. Voor een grotere belading is meer water nodig om te weken en wordt dus meer water toegevoegd, maar bij minder vaat natuurlijk ook minder. De beladingssensor zorgt automatisch voor een optimaal waterverbruik, zelfs bij halve belading, en bespaart zo water en stroom.

Spoelt drie keer sneller
Met de functie VarioSpeedPlus kun je 66% sneller afwassen. Zelfs bij een volle belading en sterk vervuild serviesgoed garandeert Bosch de de beste reinigings- en droogresultaten. Daarnaast is er een speciaal Turbo20 programma, waarmee je in 20 minuten je vaat schoon kunt krijgen met voorverwarmd water. Handig tijdens een feestje!

Glas 40