Bosch SBH4HCX48E Serie 4 volledig geintegreerde vaatwasser

737,-
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Niet Van

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bosch SBH4HCX48E Serie 4 volledig geintegreerde vaatwasser

Dankzij de VarioScharnier die deze Bosch SBH4HCX48E inbouw vaatwasser heeft, is de vaatwasser in vele keukens integreerbaar. In totaal zijn er 6 programma's waaronder een intensief programma voor het verwijderen van hardnekkige resten. Voor moeilijk te drogen vaat is er een ExtraDroog functie om beter te drogen of kies SpeedPerfect+ om programma's tot 65% te verkorten. De warmtewisselaar zorgt voor de optimale temperatuur en de varioLade en flex korven voor nog meer flexibiliteit met je ruimte. Voordelen

  • varioScharnier
  • HomeConnect app
  • Starttijdkeuze
Nadelen
  • Het geluidsniveau van 44dB is niet lawaaierig, maar het kan stiller

RackMaticVerstel de bovenkorf door RackMatic met een speciale hendel. Deze hendel kan je indrukken, waardoor de bovenkorf te verstellen is. Mogelijk in drie standen. Op deze manier heb je weer meer ruimte voor grotere pannen of schalen.
VarioLade, voor meer ruimteBovenin de vaatwasser bevindt zich een varioLade. Deze lade heeft veel ruimte voor bestek, maar ook voor ander klein servies. Hierdoor heb je in de onderste korf geen bestekmand meer nodig, waardoor je meer ruimte overhoudt voor groter servies.
VarioScharnier, perfecte aansluitingDeze volledig geïntegreerde vaatwasser beschikt over een VarioScharnier systeem. Via dit systeem wordt er een oplossing gegeven om vaatwassers perfect te laten aansluiten in vele keukens. Het volledig geïntegreerde frontpaneel wordt bij het openen een stukje omhoog getild, waardoor de deur niet blijft hangen maar voor alsnog volledig geopend kan worden.
ExtraDry, droogt plastic vaatPlastic vaat hoef je niet meer na te drogen zodra een programma klaar is. Met het ExtraDry programma wordt plastic beter gedroogd. Dit wordt gedaan door een warmere laatste spoeling en een langere droogtijd.
SpeedPerfect, tot 65% sneller reinigenHeb je snel schone vaat nodig? Het SpeedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan reinigen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste programma's. Handig als je minder tijd hebt.
HomeConnect, app op je smartphoneMet de HomeConnect app op je smarthpone kan je veel contact leggen met de vaatwasser op een simpele manier. Ontvang pushberichten als de vaatwasser bijna klaar is of ga nog bewuster om met energie door de FlexStart op de app. Zoek het juiste programma voor je vaat of ontvang een pushbericht als je vaatwastabletten bijna op zijn.
Starten op elk gewenst momentWil je later de vaatwasser starten? Dan is dat mogelijk door de starttijdkeuze. Via deze functie kan je een programma vooruit programmeren en op elk gewenst moment laten starten. Ook bijvoorbeeld onder werktijd of s' nachts.
Beladingssensor, bespaar water en energieHet hoeveelheid water voor een programma wordt afgestemd op de hoeveelheid vaat er in de vaatwasser zit. Deze vaat wordt gewogen door de beladingssensor en past na het wegen het hoeveelheid water daar op aan. Dit is waterbesparend en werkt efficiënter.

Kenmerken van de Bosch SBH4HCX48E
  • HomeConnect app - ExtraDry - Halve belading - SpeedPerfect+ - machineCare - Voorspoelen - Doseerassistent - Warmtewisselaar - Glasbeschermingstechniek - AquaSensor - varioScharnier - Status Light - Resttijdindicatie - Flex korven - varioLade - rackMatic - 10 jaar garantie op de vaatwasserkuip - Starttijdkeuze - AquaStop - EcoSilence drive.
Programma's
  • Eco 50 °C, Auto 45-65 °C, Intensief 70 °C, Snel 65 °C, Stil 50 °C, Favoriet
  • Home Connect, Extra Droog, Halve Belading, SpeedPerfect+
  • machineCare
  • Voorspoelen