Bosch Filter microfilter + grof filter, 3-delig sgs46062 shv5603 sgs3305 Vaatwassers accessoire

13,95
3 Prijzen, De beste prijs bij Megekko


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:30 besteld, morgen in huis!
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bosch Filter microfilter + grof filter, 3-delig sgs46062 shv5603 sgs3305 Vaatwassers accessoire

Dit Vaatwasser product is geschikt voor verschillende modellen van Airlux, Alpro Medical, Atag, Balay, Bauknecht, Bht Hygienet, Bosch, Cda, Constructa, Creda, Cylinda, DEDIETRICH, Dimpco, Dimplex, Eudora, Gaggenau, Gorenje, Hanseatic, Hotpoint, Ic medical, Ikea, Imperial, Junker, KUEPPERSBUSCH, Kleenmaid, Lloyds, Lynx, Neff, Pelgrim, Pitsos, Privileg, Profilo, Siemens, Superser, Tecnic, Thermador, Universal, V-Zug, Velenje, Viking, Vogica, Whirlpool. Het past in o.a. SGS46062, SHV5603, SGS3305. Extra informatie over dit product: De feestdagen zijn bij uitstek geschikt om met je familie samen te komen en gezellig met zijn allen te dineren. Hier kijk jij al dagen naar uit, het afwassen van de stapels borden en ovenschalen natuurlijk niet. Gelukkig heb jij een vaatwasser, waardoor afwassen een fluitje van een cent wordt. Helaas zullen de prestaties van je afwasmachine bij gebruik achteruit gaan.
Dit heeft vaak met het filter van je vaatwasmachine te doen. Het filter voorkomt namelijk dat grove etensresten in de afvoer terecht komen. De filter slijt bij gebruik en wordt de kans op een defect aan de pomp of een verstopte afvoer steeds groter. Mogelijke gevolgen hiervan zijn verminderde prestaties tijdens het wassen van de vaat, nare geuren in de vaatwasser en soms zelfs kortsluiting. Maak daarom je filter regelmatig schoon en vervang het zo snel mogelijk als het slijtage vertoont.
Het filter komt inclusief een microzeef. Deze zijn vrij universeel en passen in zowel oude- als nieuwere modellen vaatwassers. Meet voordat je deze set bestelt altijd de diameter afmeting van je huidige filter op. De diameter mag lichtjes afwijken, zelfs dan past het filter op jouw vaatwasser. Onderdelen uit deze set zijn helaas niet los te bestellen, maar het is raadzaam om ze tegelijk te vervangen.