Bosch Serie 4 SMU46IS03E Volledig ingebouwd 13couverts A++ vaatwasser

559,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Bosch Serie 4 SMU46IS03E Volledig ingebouwd 13couverts A++ vaatwasser

Deze Bosch SMU46IS03E Serie 4 is voor mensen die veel van hun vaatwasser verwachten. Hij is zeer stil, drie keer sneller dan gebruikelijk, voorzichtig met je vaat, zeer zuinig en biedt levenslange waterschade garantie. Daarnaast kun je rekenen op de degelijke kwaliteit van Bosch, voor vele jaren aan schone vaat!

Levenslange garantie tegen waterschade
Het AquaStop-systeem bestaat uit een dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een opvangschaal met vlotter en zorgt er zo voor dat je 100% beschermd bent tegen waterschade. Levenslange garantie van Bosch, wel zo fijn!

Opvallend stiller
Door de optimale SilencePlus-inrichting en motorophanging is de vaatwasser extra stil met 44db. Wel zo fijn wanneer je in de buurt van de keuken eet, slaapt of werkt!

Zeer energiezuinig
De zuinige A++ vaatwassers gebruiken tot 21% minder stroom ten opzichte van apparaten in energieklasse A. Goed voor het milieu dus, maar ook voor de portemonee!

Warmtewisselaar: extra voorzichtig met je vaat
Vaatwassers met warmtewisselaars behandelen kostbaar glaswerk en porselein extra voorzichtig en zonder risico's. Het water wordt in de spoelcontainer voorverwarmd om grote temperatuurverschillen te voorkomen.

Optimale vaatwasmiddel dosering
Vaatwasblokjes worden opgevangen in het speciale bakje, waardoor het afwasmiddel gelijkmatiger oplost en reinigingsprestaties worden verbeterd.

BeladingsSensor
Een draaiende sensor meet het gewicht van de belading aan de hand van het waterniveau. Voor een grotere belading is meer water nodig om te weken en wordt dus meer water toegevoegd, maar bij minder vaat natuurlijk ook minder. De beladingssensor zorgt automatisch voor een optimaal waterverbruik, zelfs bij halve belading, en bespaart zo water en stroom.

Spoelt drie keer sneller
Met de functie VarioSpeedPlus kun je in 66% minder tijd afwassen. Zelfs bij een volle belading en sterk vervuild serviesgoed garandeert Bosch de de beste reinigings- en droogresultaten. Daarnaast is er een speciaal Turbo20 programma, waarmee je in 20 minuten je vaat schoon kunt krijgen met voorverwarmd water. Handig tijdens een feestje!

Glas 40

Vestigings adres: Hessenbergweg 8
Telefoonnummer: 0205683568
KVK nummer: 33147847