Bosch SPI2XMS04E half integreerbare vaatwasser 45 cm breed

719,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bosch SPI2XMS04E half integreerbare vaatwasser 45 cm breed

De Bosch SPI2XMS04E inbouw vaatwasser beschikt over een capaciteit van 10 couverts en heeft onder andere programma's zoals; Eco, Stil, een ExtraDroog optie en een SpeedPerfect optie om de programmaduur tot 65% te verkorten. Via de doseerassistent wordt vaatwasmiddel gelijkmatig verspreid en zorgen de warmtewisselaars altijd voor de juiste temperatuur. Wees flexibel met de inhoud via de varioLade en rackMatic korven en wil je nog meer gemak? verbind dan de vaatwasser met de HomeConnect app via WiFi.
Voordelen

  • HomeConnect via WiFi
  • SpeedPerfect
  • DuoPower sproeiarmen
Nadelen
  • Een capaciteit van 10 couverts is niet heel groot

HomeConnect, app op je smartphone Met de HomeConnect app op je smarthpone kan je veel contact leggen met de vaatwasser op een simpele manier. Ontvang pushberichten als de vaatwasser bijna klaar is of ga nog bewuster om met energie door de FlexStart op de app. Zoek het juiste programma voor je vaat of ontvang een pushbericht als je vaatwastabletten bijna op zijn. DoseerAssistent Vaatwastabletten lossen gemakkelijk op door de doseerAssistent.. De tabletten vallen in een kleine opvangbak in de vaatwasser, waarna het wordt opgelost door een waterstraal en gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Dit zorgt voor een betere reiniging van al het vaat. De juiste temperatuur Kostbaar glaswerk en porselein wordt met extra zorg gereinigd door de warmtewisselaars. Het water wordt in de spoelcontainer verwarmd om grote temperatuurverschillen en schade aan je kostbare vaat te voorkomen. AquaSensor, bespaar water en energie Door de AquaSensor wordt het spoelwatervolume geoptimaliseerd. Vaat wat erg vuil is wordt eerst goed afgespoeld en wordt het aantal spoelgangen op de vervuilingsgraad afgestemd. ExtraDroog, droogt plastic vaat Plastic vaat hoef je niet meer na te drogen zodra een programma klaar is. Met het ExtraDry programma wordt plastic beter gedroogd. Dit wordt gedaan door een warmere laatste spoeling en een langere droogtijd. VarioLade, voor meer ruimte Bovenin de vaatwasser bevindt zich een varioLade. Deze lade heeft veel ruimte voor bestek, maar ook voor ander klein servies. Hierdoor heb je in de onderste korf geen bestekmand meer nodig, waardoor je meer ruimte overhoudt voor groter servies. RackMatic Verstel de bovenkorf door RackMatic met een speciale hendel. Deze hendel kan je indrukken, waardoor de bovenkorf te verstellen is. Mogelijk in drie standen. Op deze manier heb je weer meer ruimte voor grotere pannen of schalen.

Kenmerken van de Bosch SPI2XMS04E
  • HomeConnect - ExtraDroog - SpeedPerfect - MachineCare - Voorspoelen - Doseerassistent - DuoPower - AquaSensor - Starttijdkeuze - Warmtewisselaar - EcoSilenceDrive - varioLade - Glasbeschermingstechniek - RackMatic - Kinderbeveiliging - aquaStop - Resttijdindicatie
Programma's
  • 6 Programma's: Eco 50 °C, Auto 45-65 °C, Intensief 70 °C, Snel 65 °C, Stil 50 °C, Favoriet
  • 3 Speciale functies: Home Connect, Extra Droog, SpeedPerfect+
  • Machine Care
  • Voorspoelen