Bosch SMU68MS02E Serie 6 - Onderbouw Vaatwasser - SuperSilence

698,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bosch SMU68MS02E Serie 6 - Onderbouw Vaatwasser - SuperSilence

Deze Bosch SMU68MS02E Serie 6 beschikt over diverse speciale programma's, zoals voor glazen en een extra hygiënisch programma voor de extra vuile vaat. De vaatwasser gaat zorgvuldig om met glaswerk en porselein door de warmtewisselaar. Hierdoor is het water altijd op de juiste temperatuur. Deze vaatwasser werkt bijzonder stil door de elektrisch aangestuurde motor, ideaal voor open keuken. Bovendien is deze vaatwasser zeer energiezuinig met A++, door de ActiveWater-technologie.

Speciale extra lade voor bestek
Meer geavanceerde vaatwassers hebben tegenwoordig een uittrekbare besteklade, die perfect is voor bestek en kleiner keukengerei zoals opscheplepels. Zelfs espressokopjes blijven hier op hun plek.


Glazenhouder voor bescherming van wijnglazen
Dankzij de glazenhouder staan je hoge glazen, flessen en vazen stevig en veilig in de onderkorf.


Levenslange garantie tegen waterschade
Het AquaStop-systeem bestaat uit een dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een opvangschaal met vlotter en zorgt er zo voor dat je 100% beschermd bent tegen waterschade. Levenslange garantie van Bosch, wel zo fijn!


Warmtewisselaar: extra voorzichtig met je vaat
Vaatwassers met warmtewisselaars behandelen kostbaar glaswerk en porselein extra voorzichtig en zonder risico's. Het water wordt in de spoelcontainer voorverwarmd om grote temperatuurverschillen te voorkomen.


Optimale vaatwasmiddel dosering
Vaatwasblokjes worden opgevangen in het speciale bakje, waardoor het afwasmiddel gelijkmatiger oplost en reinigingsprestaties worden verbeterd.


BeladingsSensor
Een draaiende sensor meet het gewicht van de belading aan de hand van het waterniveau. Voor een grotere belading is meer water nodig om te weken en wordt dus meer water toegevoegd, maar bij minder vaat natuurlijk ook minder. De beladingssensor zorgt automatisch voor een optimaal waterverbruik, zelfs bij halve belading, en bespaart zo water en stroom.


Spoelt drie keer sneller
Met de functie VarioSpeedPlus kun je 66% sneller afwassen. Zelfs bij een volle belading en sterk vervuild serviesgoed garandeert Bosch de de beste reinigings- en droogresultaten. Daarnaast is er een speciaal Turbo20 programma, waarmee je in 20 minuten je vaat schoon kunt krijgen met voorverwarmd water. Handig tijdens een feestje!


Kies je starttijd
Met de elektronische starttijdkeuze kun je de programmastart vooruit programmeren. Zo kan de machine op ieder gewenst moment gestart worden, ook onder werktijd of 's nachts als je slaapt. Nadat het programma is gestart, geeft een display weer hoe lang het programma nog duurt.


Krachtige, duurzame en efficiënte motor
Voor een nog efficiëntere reiniging hebben we de zuinige EcoSilence DriveTM ontwikkeld. Deze motor is uitzonderlijk stil en efficiënt en verbruikt minder energie. De EcoSilence DriveTM werkt zonder borstels, is geruisloos en levert gegarandeerd topprestaties.


Flexibele korfen
De unieke VarioFlex korven van deze vaatwasser bieden verstelmogelijkheden, waardoor je meer flexibiliteit in de boven- en onderkorf hebt. Wel zo makkelijk bij bijvoorbeeld grote pannen.


Spoelt met minder water & energie
De innovatieve ActiveWater spoeltechnologie levert uitzonderlijke reinigingsprestaties met minder water en energie en is hierdoor dus zeer milieuvriendelijk. Er wordt water en energie bespaard door een gerichte waterafgifte, geoptimaliseerde filtertechnologie, snellere verwarming en hogere pompprestaties voor een betere watercirculatie.


Speciaal droogprogramma voor extra glans
Met de functie GlansDroog is één druk op de knop genoeg om je vaat nog meer te laten glanzen. Een speciale droogcyclus droogt je vaat en glazen streeploos.


Extra hygiënisch
Tijdens de spoelcyclus gaat de temperatuur 10 minuten lang naar 70˚C, waardoor 99% van de bacteriën geëlimineerd wordt. Vooral handig voor mensen met jonge kinderen!


Automatische programma's voor het beste reinigingsresultaat
Waterverbruik, watertemperatuur en spoeltijd worden exact afgestemd op de hoeveelheid vuil. Dit levert een beter resultaat op en bespaar je water en energie.

De beste service van Bosch
Kies je voor een Bosch product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Bosch, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Bosch is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch. Bosch is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 - 424 40 10.


Overige informatie:

Algemeen:
Energie-efficiëntieklasse: A++
Capaciteit: 14 standaard-couverts
8 Programma's: Intensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Stil 50 °C, Glas 40 °C, 1h. 65 °C, Snel 45 °C, Voorspoelen
4 Speciale functies: IntensiveZone, VarioSpeedPlus, HygiënePlus, GlansDroog
Voorzien van MachineCare functie (voor reiniging en onderhoud)
DoseerAssistent: vaatwasmiddel wordt gelijkmatig verspreid

Technische specificaties:
Verbruik in ​Eco 50°C programma: 266 kWh / 2660 liter per jaar
Droogefficiëntieklasse: A
Geluidsniveau: 42 dB(A) re 1 pW
Geluidsniveau (extra stil programma) 39 dB(A) re 1 pW
Afmetingen (hxbxd): 81.5 x 59.8 x 57.3 cm