Roestvrijstalen Bosch SMS46AI05E Serie 4 - Vrijstaande vaatwasser - Inox look

489,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
roestbruin Staal Roestvrijstaal Roestvrij

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Roestvrijstalen Bosch SMS46AI05E Serie 4 - Vrijstaande vaatwasser - Inox look

De Bosch SMS46AI05E Serie 4 vaatwasser is van vele gemakken voorzien en gaat zeer zorgvuldig om met je vaat. Zo heeft deze vaatwasser een overzichtelijk display, opvallend stille werking en een waterbeveiliging met levenslange garantie. De indeling is flexibel, waardoor je eenvoudig grote pannen kwijt kunt. Daarnaast zorgt de beladingssensor ervoor dat het waterverbruik wordt afgestemd op de hoeveelheid vaat, waardoor er geen waterverspilling is. Bovendien kun je rekenen op de degelijke Duitse kwaliteit van Bosch, voor jaren aan schone vaat!

Levenslange garantie tegen waterschade
Het AquaStop-systeem bestaat uit een dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een opvangschaal met vlotter en zorgt er zo voor dat je 100% beschermd bent tegen waterschade. Levenslange garantie van Bosch, wel zo fijn!

Opvallend stiller
Door de optimale SilencePlus-inrichting en motorophanging is de vaatwasser extra stil met maar 40 tot 45db. Wel zo fijn wanneer je in de buurt van de keuken eet, slaapt of werkt!

Warmtewisselaar: extra voorzichtig met je vaat
Vaatwassers met warmtewisselaars behandelen kostbaar glaswerk en porselein extra voorzichtig en zonder risico's. Het water wordt in de spoelcontainer voorverwarmd om grote temperatuurverschillen te voorkomen.

Kinderbeveiliging
Niets is zo aantrekkelijk als lichtgevende knopjes en spelen met water. Met het inschakelen van de deurvergrendeling is het voor kleine kinderen niet meer mogelijk om in de vaatwasser terecht te komen. Een veilig gevoel!

Optimale vaatwasmiddel dosering
Vaatwasblokjes worden opgevangen in het speciale bakje, waardoor het afwasmiddel gelijkmatiger oplost en reinigingsprestaties worden verbeterd.

BeladingsSensor
Een draaiende sensor meet het gewicht van de belading aan de hand van het waterniveau. Voor een grotere belading is meer water nodig om te weken en wordt dus meer water toegevoegd, maar bij minder vaat natuurlijk ook minder. De beladingssensor zorgt automatisch voor een optimaal waterverbruik, zelfs bij halve belading, en bespaart zo water en stroom.

Glas 40°C programma
Met dit programma worden glazen zorgvuldig gewassen en krijgen ze meer glans. Ideaal als je chique glazen graag mooi wilt houden...

Kies je starttijd
Met de elektronische starttijdkeuze kun je de programmastart vooruit programmeren. Zo kan de machine op ieder gewenst moment gestart worden, ook onder werktijd of 's nachts als je slaapt. Nadat het programma is gestart, geeft een display weer hoe lang het programma nog duurt.

Flexibele korfen
De unieke VarioFlex korven van deze vaatwasser bieden verstelmogelijkheden, waardoor je meer flexibiliteit in de boven- en onderkorf hebt. Wel zo makkelijk bij bijvoorbeeld grote pannen.

Spoelt dubbel zo snel
Met behulp van de VarioSpeed-functie kun je de afwastijd halveren. En dat met de beste reinigings- en droogresultaten - zoals je van Bosch kunt verwachten.

Warmtewisselaar: extra voorzichtig met je vaat
Vaatwassers met warmtewisselaars behandelen kostbaar glaswerk en porselein extra voorzichtig en zonder risico's. Het water wordt in de spoelcontainer voorverwarmd om grote temperatuurverschillen te voorkomen.

Krachtige, duurzame en efficiënte motor
Voor een nog efficiëntere reiniging hebben we de zuinige EcoSilence DriveTM ontwikkeld. Deze motor is uitzonderlijk stil en efficiënt en verbruikt minder energie. De EcoSilence DriveTM werkt zonder borstels, is geruisloos en levert gegarandeerd topprestaties.

Hygiëne Plus: vrij van bacteriën
Speciaal voor huishoudens met kleine kinderen of mensen die gevoelig zijn voor bacteriën. Tijdens de spoelcyclus gaat de temperatuur gedurende 10 minuten omhoog naar 70°C zodat 99% van de bacteriën gedood worden.

De beste service van Bosch
Kies je voor een Bosch product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Bosch, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Bosch is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch. Bosch is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 - 424 40 10.

Ontdek de wereld van Bosch

Technische informatie:

Algemeen
Capaciteit: 12 standaard-couverts
6 Programma's: Intensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Stil 50 °C, Glas 40 °C, VOSP
3 Speciale functies: VarioSpeed, HygiënePlus, Extra Droog
Voorzien van MachineCare functie (voor reiniging en onderhoud)
DoseerAssistent: vaatwasmiddel wordt gelijkmatig verspreid

Comfort / Zekerheid
Digitaal display met rode indicaties
Resttijdindicatie in minuten
Starttijdkeuze 1-24 uur
Afwasmiddelherkenning
Glasbeschermingstechniek
Navulindicatie: zout
Vario-servieskorven
Extra ruime zilverkleurige servieskorven
In hoogte verstelbare bovenkorf
Kopjes-étagère in bovenkorf (2x)
Bestekétagère in bovenkorf
2 Neerklapbare bordensteunen onderkorf
Bestekkorf in onderkorf
EasyLock deursluiting
EcoSilence Drive: meest energiezuinige en stille motortechnologie