AEG FSE62417P volledig integreerbare vaatwasser 45 cm breed met Quick 30 Minutes

1 299,- 530,-
5 Prijzen, De beste prijs bij Voordeligwitgoed.nl


Merk:
AEG
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over AEG FSE62417P volledig integreerbare vaatwasser 45 cm breed met Quick 30 Minutes

Met het QuickSelect display op de AEG FSE62417P bedien je optimaal de vaatwasser. Kies een cyclustijd met de schuiver of kies simpelweg een programma. Voor een extra droge vaat, zal de vaatwasser aan het einde van een programma 10 cm worden geopend zodat vaat beter kan drogen. De SatelliteClean zorgt met de sproeiarmen ervoor water overal komt voor een perfecte reiniging. Wil je weten of het programma nog bezig is? met de BeamOnFloor functie wordt er een rood en groen licht weergegeven op de vloer.
Voordelen

  • AirDry
  • SatelliteClean
  • Startuitstel
Nadelen
  • Met 9 couverts is dit een relatief kleine vaatwasser
AirDry, natuurlijk drogenDoor de Airdry-technologie worden er uitzonderlijke droog prestaties gegeven. Dit wordt mogelijk gemaakt door een natuurlijke luchtstroom. De deur wordt automatisch 10 cm geopend in de laatste fase van zijn cyclus; als de vaat schoon is. Dit wordt ook wel AutoDoor systeem genoemd. Door dit op een natuurlijke manier te drogen verbruik je minder energie en is het beter voor je portemonnee.
SatelliteClean, krachtig en grondig wassenDeze vaatwasser beschikt over SprayZone-functie en SatelliteClean. de SprayZone-functie zorgt tot wel drie keer betere wasprestaties, door de intensieve reiniging binnen de afgebakende zones. Zelfs hardnekkige resten zoals aangebrande voedselresten worden verwijderd. Met de SatelliteClean is het bereik van wassen nog beter gemaakt. Dankzij de dubbele roterende arm die de sproeihoek voortdurend wijzigt, komt het water overal en zorgt het voor complete reiniging.
GlassCare, voor kwetsbaar glaswerkDeze AEG vaatwasser beschikt over een GlassCare programma wat speciaal gemaakt is voor kwetsbaar glaswerk. Het programma draait op maximaal 45°C en zorgt ervoor dat de temperatuur in de vaatwasser meer gelijk blijft. Dit beschermd je glaswerk tegen beschadiging.
QuickSelect, automatische selectie vaatwasprogrammaDankzij deze touchbediening kun je met één vingerbeweging de gewenste tijdsduur van een programma selecteren. Met gebruik van deze keuzebalk kun je dus gemakkelijk een geschikte wascyclus kiezen gebaseerd op een programmaduur tussen de 30 minuten en vier uur. Met QuickSelect heb je dus altijd een optimale bediening van de vaatwasser. Wil je een extra behandeling of heb je delicaat glaswerk? Dan kan je dit rechts op het paneel selecteren, de vaatwasser doet de rest. Aan de hand van de vuilgraad van je vaat past deze AEG vaatwasser automatisch de temperatuur en het waterverbruik aan. Elke lading wordt dus apart gemeten, hierdoor heb je bij elke afwasbeurt het allerbeste en schoonste resultaat.Lichtprojectie op de vloerDeze vaatwasser beschikt over een BeamOnFloor-functie. Met deze functie wordt er een lichtprojectie getoond op de vloer. Is het lampje rood, dan is het programma nog bezig. Is het lichtje groen, dan is de vaatwasser klaar met zijn programma. Gemakkelijk te zien zonder de vaatwasser te openen.

Programma's
  • Afwasprogramma's: 160 Minutes, 60 Minutes, 90 Minutes, AUTO Sense,
    Eco, Machine Care, Quick 30 Minutes
  • Optie XtraPower: zorgt voor extra reinigingskracht bij sterk bevuilde vaat
  • Optie GlassCare: optimale reiniging en bescherming van delicaat glaswerk
kenmerken van de AEG FSE62417P
  • AirDry - SatelliteClean - ProClean - Schuifscharnieren voor flexibele installatie - QuickSelect - BeamOnFloor - AutoOff - Warmwateraansluiting tot 60 graden - AquaControl - Inverter motor met 10 jaar garantie - Bestekmand - Startuitstel - MachineCare - Resstijdindicator - Watersensor