Roestvrijstalen Siemens HB676GBS1 - iQ700 - Inbouw oven - Zwart

875,-
6 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren roestbruin Roestvrijstaal Staal Zilver Zwart Zwart;Roestvrijstaal

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Roestvrijstalen Siemens HB676GBS1 - iQ700 - Inbouw oven - Zwart

De Siemens HB676GBS1 inbouw oven met een overzichtelijk en makkelijk TFT display. Via dit display stel je allerlei instellingen in en kies je een van de 13 verschillende verwarmingsfuncties, waaronder een pizzastand en onder-en bovenwarmte. Dankzij de CookControl Plus beschikt de oven over voorgeprogrammeerde programma's en instellingen. Verwarm je etenswaren sneller op met fast preheat of gebruik de 4D hetelucht functie om gelijkmatig te kunnen bakken op elke hoogte. Deze Siemens oven beschikt over een stoom functie en de deur sluit zacht en geruisloos.

Voordelen

  • 4D hetelucht oven
  • Temperaturen instelbaar tot en met 300°C
  • cookControl Plus, eenvoudige bediening
Nadelen
  • Beschikt niet over een kerntemperatuursensor

TFT-Touch display, makkelijk in gebruik Deze Siemens inbouw oven beschikt over een TFT-Touch display. Via dit display kan je gemakkelijk allerlei standen instellen. Gebruik simpelweg één vinger om instellingen te wijzigen via het menunavigatie. Daarnaast is alles op het display goed leesbaar.
4D hotAir, voor het perfecte resultaat De 4D Hetelucht functie geeft je een perfect bakresultaat. In dit geval maakt het dan niet uit op welke hoogte je bakt, overal heb je hetzelfde resultaat. Door de innovatieve motor wordt de warmte namelijk nog beter verdeelt door de gehele oven, waardoor je op elke hoogte en hoek gelijkmatige warmte hebt.
Snel voorverwarmen met coolStart Verwarm de oven snel voor met fast Preheat. Zodra je deze functie gebruikt, zal er ook niet meer energie verbruikt worden dan normaal. Zo verwarm je extra snel je etenswaren. Daarbij versnelt de coolStart functie ook het proces van bevroren etenswaren.
ActiveClean, makkelijke reiniging van de oven Dankzij het ActiveClean systeem in deze oven, reinigd de oven zichzelf. Het enige wat jij hoeft te doen, is losse etensresten verwijderen. Met één druk op de knop, wordt het reinigingsprogramma geactiveerd en worden resten in de oven door hoge temperaturen verwijderd. Haal na reiniging een vochtig doekje over het oppervlak en je bent klaar.
SoftMove, zachte en geruisloze deursluiting Deze Siemens oven beschikt nu over een verbeterde manier van sluiten. Met de SoftClose wordt het sluitingsmechanisme verbeterd die geïntegreerd is in het scharnier. Op deze manier is de ovendeur gemakkelijker en veiliger te sluiten. Een zacht duwtje tegen de ovendeur is in feiten al genoeg. Daarnaast zorgt het ervoor dat het geruisloos sluit en je dus geen last hebt van het geluid.

Kenmerken van de Siemens HB676GBS1
  • Snel voorverwarmen - coolStart - activeClean - cookControl Plus - TFT Touchdisplay - 4D hetelucht - softMove - 13 verwarmingsfuncties - Draaiknoppen - 30°C tot en met 300°C - Halogeen binnenverlichting - humidClean - Elektronische klok
Handig om te weten
  • 13 verwarmingssystemen: 4D hetelucht, Grootvlakgrill, Hetelucht Eco, Kleinvlakgrill, Onder- en bovenwarmte, Onder- en bovenwarmte Eco, Pizzastand, Langzaam garen, coolStart, Onderwarmte, Circulatiegrill, Voorverwarmen borden, Warmhouden
  • Snel voorverwarmen
  • Temperatuurregeling van 30 °C - 300 °C
  • Inbouwmaten (hxbxd): 58.5 cm-595 x 56.0 cm-568 x 55.0 cm
  • Afmetingen (hxbxd): 59.5 cm x 59.4 cm x 54.8 cm
  • Lengte aansluitsnoer: 1,2 m
  • Aansluitwaarde: 3,6 kW