Zilveren Miele H 2265-1 BP ACTIVE inbouw oven

799,-
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
roestbruin Roestvrijstaal Staal Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren Miele H 2265-1 BP ACTIVE inbouw oven

De Miele H 2265-1 BP oven is veelzijdig en heeft een XL bereidingsruimte van 76 liter.
De Miele inbouwoven wordt aan de buitenkant rondom gekoeld. Daardoor blijven de delen rond het bedieningspaneel en de handgreep, net als alle aangrenzende meubels, aangenaam koel. De ovendeur bestaat bovendien uit meerdere lagen en heeft daardoor een lage temperatuur aan de buitenkant van de deur (50 °C bij normaal gebruik). Voor extra veiligheid en om te voorkomen dat je jezelf brandt. De binnenzijde van deze inbouwoven is helemaal glad, zonder hoeken of randen. Daardoor maak je de CleanGlass deur eenvoudig schoon en kun je deze als draagplateau gebruiken.

Pyrolyse-zelfreiniging
Pyrolyse is automatische zelfreiniging op hoge temperatuur van de vuil geworden ovenruimte. Langdurig schoonmaken of bijtende schoonmaakmiddelen behoren daardoor tot het verleden. Bij de pyrolytische zelfreiniging vallen alle etensrestjes als as uit elkaar zonder resten achter te laten in de bereidingsruimte. Bij het energieverbruik geldt: zo veel als nodig is, zo weinig als mogelijk is.

Laat het tijdbeheer over aan uw oven
Miele-ovens bieden allerlei timerfuncties en een kookwekker. Zo kunt u de begin- en eindtijd of de duur van een bereidingsproces programmeren. Uw gerechten zijn precies op het gewenste tijdstip gaar. Na afloop van een geprogrammeerde bereidingstijd wordt het proces automatisch beëindigd. Bovendien wordt bij stroomuitval de op de klok ingestelde tijd tot ongeveer 200 uur bewaard.

Energie nuttig gebruiken
Miele-toestellen overtuigen door het extreem lage energieverbruik. De H 2265-1 BP heeft energie-efficiëntieklasse A+. Dat is goed voor het milieu en de portemonnee.

Een speciale veredelingslaag voor roestvrij staal
Miele-apparaten van roestvrij staal hebben een hoogwaardig oppervlak van CleanSteel. Het materiaal is daardoor uiterst eenvoudig schoon te houden. Bovendien zijn vingerafdrukken minder zichtbaar.

Automatisch uitschakelen voor maximale veiligheid
Met één lichte aanraking kan het apparaat worden vergrendeld, waardoor het beveiligd is tegen per ongeluk inschakelen door bijvoorbeeld kinderen. Ook als een maximale gebruiksduur wordt overschreden, schakelt de Miele-oven met microgolf automatisch uit. Mocht je dus een keer vergeten om het apparaat uit te zetten, dan is jouw veiligheid niet in het geding.