Zilveren Miele H 7140 BM ContourLine inbouw oven met magnetron

1 333,65
4 Prijzen, De beste prijs bij BCC.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Stainless Stainless steel Steel Zilver

Gratis verzending!
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en BCC Bezorgservice

Over Zilveren Miele H 7140 BM ContourLine inbouw oven met magnetron

Miele H 7140 BM - Inbouwcombi-oven is veelzijdig en heeft een inhoud van 43 liter. Deze compcate oven met geintegreerde magnetron is uitgerust in RVS met CleanSteel. De oven kent 14 verwarmingssoorten waaronder; Hetelucht plus, boven- en onderwarmte, grill, circulatiegrill en braadautomaat. De krachtige magnetronfunctie en de conventionele verwarmingssoorten, zoals Hetelucht plus of circulatiegrillen, kunnen afzonderlijk ingesteld worden of gecombineerd gebruikt worden. Hierdoor krijg je aanmerkelijk kortere bereidingstijden. De magnetron heeft een maximaal vermogen van 1000 Watt. Met de timer kun je de kooktijd/eindtijd instellen waardoor de combimagnetron automatisch wordt uitgeschakeld. Belangrijke kenmerken van de Miele Inbouwcombi-oven: Popcorn-functie
Wat is een goede film zonder popcorn? Met ons automatische programma voor de bereiding van popcorn kun je nu met een druk op de knop heel eenvoudig heerlijke popcorn thuis bereiden. Tijden en energieprestaties zijn optimaal aangepast aan de gebruikelijke formaten van zakken van 100 g. Hou je meer van knapperig? Dan kun je de tijden individueel en naar smaak instellen.
Quick-magnetron
Met de Quick Start-functie start u direct het hoogste magnetronvermogen via een druk op de knop. Daardoor kunt u gerechten en dranken snel verwarmen zonder de temperatuur in te stellen. Voor uw individuele gewoontes, zoals bijvoorbeeld het verwarmen van een beker melk in de avond of het bereiden van babyvoeding, stel je gewoon de gedefinieerde tijdsduur anders in – volstrekt individueel en eenvoudig.
Automatische programma’s
Zo kook je steeds met succes: met de elektronisch gestuurde programma's kun je eenvoudig een ruime keuze aan verschillende gerechten automatisch klaarmaken. Of je nu taart maakt of gevogelte: je hoeft noch de ovenfunctie, noch de temperatuur en bereidingstijd uit te kiezen. De gaarheid voor bijvoorbeeld vlees kan individueel worden ingesteld. En met de aansluitend te combineren magnetronfunctie zijn jouw gerechten nog sneller klaar.
Roestvrijstalen ovenruimte met lijnstructuur
Al tijdens het koken hecht het vuil zich aanzienlijk minder aan de binnenwanden. De reden daarvoor is, dat de binnenruimte van de combimagnetron uit hoogwaardig edelstaal bestaat met een speciale lijnstructuur. Bovendien is de oppervlakte veredeld met PerfectClean en zo bijzonder eenvoudig schoon te maken, dankzij het doordachte oppervlaktesysteem geniet u van meer hygiëne en bespaart u tijd bij het reinigen.
Meegeleverde accessoires

  • Bak- en braadrooster met PerfectClean
  • Glazen schaal