AEG BEB331010M inbouw oven met GRATIS AEG "A9OZPS1" Pizzasteen

468,-
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
AEG
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren roestbruin Roestvrijstaal Staal Zwart Zwart;Roestvrijstaal

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over AEG BEB331010M inbouw oven met GRATIS AEG "A9OZPS1" Pizzasteen

Dankzij de lage deur temperatuur Safe to Touch Plus van de AEG BEB331010M is de inbouw oven altijd veilig in gebruik. Met 8 verschillende verwarmings methodes kan je veel bereiden. De oven heeft 3 verschillende hoogtes en dankzij de SurroundCook wordt de temperatuur gelijkmatig verdeeld. Stel een timer is en bekijk gemakkelijk hoe lang een programma nog duurt. De oven blijft perfect schoon dankzij de anti-fingerprint coating.
koele deur constructie Deze oven van AEG beschikt over een Safe to Touch Plus deur. Dit betekent dat de deur van de oven altijd op lage temperatuur zijn en dus koel blijft. Op deze manier is de oven altijd veilig in gebruik en verbrand je niet je handen aan de deur. Anti fingerprint, voorkomt vingerafdrukken Het exterieur van de oven beschikt over een anti-fingerprint coating op de rvs afwerking. Met deze coating worden vingerafdrukken voorkomen en zo blijft het apparaat perfect schoon.
Perfecte bereiding op ieder niveau Dankzij de ringweerstand kan je gerechten op elke plek in de oven gelijkmatig garen. Liggen er 1, 2 of misschien zelfs 3 bakplaten in de oven? dan is dat geen enkel probleem voor een gelijkmatige bereiding.
SurroundCook, gelijkmatige temperatuur Door middel van de SurroundCook, wordt er door de gehele oven een gelijkmatige temperatuur gedreven en zorgt het ervoor dat gerechten exact de juiste hoeveelheid warmte krijgen. Het maakt in dit geval ook niet uit waar je gerecht staat in de oven en of het meerdere gerechten tegelijkertijd zijn.
Timer voor je gerechten In het display van de oven bevindt zich een Timer. Op deze timer kan je exact zien wat de voortgangen zijn van je gerechten. Stel een alarm in en zie direct hoe lang het nog duurt voordat je gerechten klaar zijn.

oven functies

  • Onderwarmte, Conventioneel (boven- & onderwarmte), Ontdooifunctie, Grill, Verlichting, Multi hetelucht (vochtig), Pizzafunctie, Multi hetelucht, Infrathermgrill
  • Instelbaar van 50°C - 275°C
Kenmerken van de AEG BEB331010M
  • Isofront koeldeur - Safe to Touch Plus - anti fingerprint - ringweerstand - SurroundCook - Timer - Inschuifrails - ovenrooster meegeleverd - Grill functie - 71 liter inhoud - kabellengte 1.5m - Bakken op 3 hoogtes