Zanussi Zanussi ZMBN4SX Magnetron Inbouw l zwart / vlekvrij rvs ZMBN4SX

290,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Voordeligwitgoed.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Boven de 300 euro gratis bezorgd
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Zanussi Zanussi ZMBN4SX Magnetron Inbouw l zwart / vlekvrij rvs ZMBN4SX

De Zanussi ZMBN4SX inbouw magnetron is dankzij de Touch Control bediening, eenvoudig in gebruik te nemen. Zowel de bediening als de deur zijn aanrakingsgevoelig, waardoor de deur ook bij aanraking direct open zal gaan door middel van EasyOpen. Door het XL-draaiplateau kunnen ook grotere maaltijden worden bereid. Stel de magnetron veilig met kinderbeveiliging. Eenvoudige bediening via Touch Control De magnetron is eenvoudig te bedienen via de Touch Control. Hiermee kan je gemakkelijk alle instellingen met één vinger op de knop bedienen. De bediening is ook aanrakingsgevoelig, waardoor de instelling die je aanklikt direct in werking wordt gezet.
EasyOpen deur De deur van de magnetron is makkelijk te open, dankzij EasyOpen. De deur is aanrakingsgevoelig en zodra je de deur dus aanraakt, zal hij onmiddelijk open gaan. Er is dus weinig inspanning nodig.
Groot draaiplateau Deze magnetron beschikt over een XL-draaiplateau. Op dit draaiplateau kunnen grotere maaltijden worden verwarmd. Omdat het om zijn as heen draait, worden de gerechten gelijkmatig verwarmd.


Kenmerken van de Zanussi ZMBN4SX

  • Touch Control - Quick start functie - Kinderbeveiliging - Elektronische klok met timer - Signaal einde kooktijd - Gewichtsgestuurde kook-en ontdooiprogramma's - Interieurverlichting - LED scherm - XL Draaiplateau - EasyOpen
Extra informatie over de Zanussi magnetron
  • Magnetronvermogen van 900W en 5 verschillende standen
  • Aansluitsnoer van 1.4m
  • Diameter van het draaiplateau is 325mm