ProfiCook MWG 1204 -Vrijstaande magnetron met grill - zwart

169,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over ProfiCook MWG 1204 -Vrijstaande magnetron met grill - zwart

ProfiCook PC-MWG 1204 magnetron met grill, verticale deur

ProfiCook PC-MWG 1204 magnetron met grill, 23 liter ovenruimte, 800 watt magnetronvermogen, 1000 watt grillvermogen, verticale deur met dubbele beglazing met hoogwaardige roestvrijstalen handgreep.

  • Perfecte keukenhulp - In de hoogwaardige magnetron PC-MWG 1204 van ProfiCook zit alles wat je voor je lekkere gerechten nodig hebt: voor het snel verwarmen gebruik je de magnetron met 800 watt vermogen. Voor heerlijke grillspecialiteiten en goudbruine lekkernijen dient de krachtige grill met 1000 watt.
  • Top highlight: dankzij de speciale Power Boost-technologie krijg je een geconcentreerde magnetronprestaties op de hoogwaardige Easy Clean keramische bodem. Bovendien scoort de magnetron met een 55% groter gebruiksoppervlak, door de wegval van de draaiplateau. Zo passen ook vierkante borden of ovenvormen in het apparaat.
  • Topuitrusting: de PC-MWG 1204 scoort met zijn gespiegelde glazen voorkant en de moderne look. De magnetron van ProfiCook is uitgerust met een timer van 60 minuten en een timerfunctie (tot 24 uur voorloop). Bij het voltooien van je gerecht klinkt een signaaltoon Het multifunctionele display met digitale klok informeert je over de actuele tijd en de resterende looptijd bij het verwarmen of grillen van je gerechten. Natuurlijk is het apparaat ook uitgerust met een kinderbeveiliging.
  • Programmeerkeuze: kies uit 8 automatische gaarprogramma's, 5 magnetron-vermogensniveaus en een grillniveau die geschikt is voor jouw eisen. Met de 3 beschikbare ontdooiprogramma's kunnen diepvriesproducten voor verder gebruik gelijkmatig en snel worden ontdooid.