Zwarte LG MJ3965ACS - 39L magnetron met Crisp & Stoomschaal - Snelle en gelijkmatige bereiding - Meer kook mogelijkheden - EasyClean™ coating - Smart Inverter motor

333,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
LG
Categorieën:
Kleur:
Grijs Roestvrijstaal Zilver Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte LG MJ3965ACS - 39L magnetron met Crisp & Stoomschaal - Snelle en gelijkmatige bereiding - Meer kook mogelijkheden - EasyClean™ coating - Smart Inverter motor

De LG MJ3965ACS combi-magnetron is een alleskunner voor in je keuken! Met een magnetronvermogen van maar liefst 1350 watt en een grill vermogen van 950 watt kun je ieder gerecht op een uiterst vakkundige wijze bereiden. Handig om te weten:
SMART INVERTER: Kook als een chef-kok
LG’s unieke Smart Inverter wordt gebruikt in al onze NeoChef combi-magnetrons. De Smart Inverter-technologie biedt snellere en consistentere kookprestaties om voedingsmiddelen sneller dan ooit op te warmen en te ontdooien. Dankzij de nauwkeurige en constante temperatuurregeling kun je verschillende gerechten bereiden die voorheen niet te bereiden waren met een combi-magnetron. Zo ben je altijd zeker van de beste bereiding van je favoriete maaltijden. Op de Smart Inverter zit een garantie van 10 jaar, ook een duurzame keuze dus!

BEHOUD ALLE SMAKEN EN VITAMINES: Met de kracht van stoom
Bij dit model van onze combi-magnetrons wordt een RVS stoomschaal meegeleverd. Deze RVS uitvoering zorgt ervoor dat je maaltijd uitsluitend door stoom wordt gegaard, omdat de magnetron golven er niet doorheen kunnen (in tegenstelling tot een kunsstof schaal). Zet eenvoudig heerlijke én gezonde gerechten op tafel!

HOUTSKOOL HITTE ELEMENT: Sappig van binnen, knapperig van buiten
Als je een gerecht bereidt, wil je natuurlijk een knapperige buitenkant en een sappige binnenkant. Hiervoor heeft LG het unieke Houtskool Hitte Element ontwikkeld. Dit element bestaat uit houtskoolvezels en zorgt voor de beste bereiding van je gerechten. En daarvoor is geen opwarmtijd nodig – het element is gelijk warm. Het element verbetert de warmteopname en zorgt ervoor dat gerechten natuurlijker en smakelijker bereid worden. Resultaat: een kortere bereidingstijd en een overheerlijke maaltijd.

EasyClean™ Coating: Makkelijk schoonmaken na gebruik
De binnenzijde van de combi-magnetrons is voorzien van de speciale antibacteriële EasyClean™ coating. Daardoor wordt schoonmaken een stuk makkelijker. Deze coating bestaat uit Zeolieten waardoor vuil zich niet kan hechten. Wat je ook in de combi-magnetron bereidt: schoonmaken wordt een eenvoudige klus.

Stabiele rotatie ring De innovatieve zeshoekige ring stabiliseert het draaiplateau met zes steunpunten, zodat er voorkomen wordt dat items die niet in het midden liggen omvallen of dat er gemorst wordt tijdens de bereiding.

Compact formaat, grote inhoud De nieuwe generatie van de NeoChef™ magnetron is compacter dan zijn voorganger, maar heeft een grotere inhoud. Door het compacte formaat past dit model zelfs in de kleinste keukens, maar biedt het toch voldoende ruimte voor grote en brede schalen.