Zwarte Etna CM350ZT inbouw combimagnetron met 13 automatische programma's en turbohetelucht

565,21
4 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Etna CM350ZT inbouw combimagnetron met 13 automatische programma's en turbohetelucht

De ETNA CM350ZT oven beschikt over een multifunctioneel ovensysteem mét magnetronfunctie in een compact formaat. Met de 5 insteekniveaus met zijrekjes bepaal je zelf wat het beste niveau is voor je gerecht. Met de ruime inhoud van 50 liter kun je zelfs op meerdere niveaus tegelijkertijd wat bakken.

De CM350ZT krijgt dit label zelfs voor de vijfde keer! Met reviewscore van gemiddeld een 8,7 wordt die vooral gewaardeerd vanwege zijn strakke design, ruime inhoud, makkelijke bediening en vele mogelijkheden. Voordelen - De oven heeft een gemiddeld vermogen snel verwarmen
- Doordat de oven geen draaiplateau heeft passen er grotere schalen in
- De oven heeft een heteluchtfunctie Nadelen - Niet te bedienen via mobiele app

Goed om te weten

  • Een ruimte inhoud van 50 liter
  • Het mooie én gebruiksvriendelijke design: de knopbediening met tiptoets, strakke greep en LED display voorziet je van alle informatie over de functies, temperatuur en tijd)
  • Prestaties: de multifunctionele oven bakt goede taarten en lekkere pizza’s. Door de verlichting in de binnenruimte kan je ook altijd goed zien wat je aan het bakken bent.
LED verlichting Dankzij de LED verlichting in de binnenruimte houd je goed zicht op het gerecht en houd je zelf de touwtjes in handen. Omdat deze oven geen draaiplateau heeft is er meer ruimte voor ovenschalen. Geen excuus meer om die lekkere lasagne niet te maken. Eenvoudige bediening De bediening werkt eenvoudig en intuïtief door middel van draaiknoppen en tiptoetsen. Het LED display voorziet je van alle informatie zoals de geselecteerde functie, de temperatuur en de tijd. Omdat er leukere dingen te doen zijn dan schoonmaken is de binnenruimte uitgevoerd in easy clean emaille. Specificaties
  • 13 automatische kookprogramma’s
  • 5 magnetronstanden met snelstart
  • Trendlijn design
5 jaar ETNA garantie Door je product binnen 30 dagen na aankoop te registreren op etna.nl/garantie ontvang je twee jaar extra garantie.