Atag CX4592C inbouw combimagnetron met Aqua Clean en XL inhoud

999,-
4 Prijzen, De beste prijs bij Budgetplan.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Antraciet grijs Grafiet Zwart

Gratis verzonden
2 tot 5 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Atag CX4592C inbouw combimagnetron met Aqua Clean en XL inhoud

De ATAG CX4592C inbouw-oven voorkomt dat je hoeft te kiezen voor een apart fornuis en magnetron. In dit veelzijdige keukenapparaat komt alles samen: zes ovenfuncties, evenzovele vermogenstanden voor de geïntegreerde magnetron en een inhoud van 51 liter. Of je nu gaat voor een geurige appeltaart, een heerlijke lasagne of een smaakvol etensrestje van de vorige dag. Je kunt bakken, grillen, opwarmen en ontdooien, een grillrooster en twee bakplaten zijn standaard inbegrepen. De temperatuur van de oven is per 5 graden instelbaar tussen 40 en 250 graden. De ovenmagnetron met klepdeur beschikt ook over een snel-voorverwarmfunctie.

Grote inhoud
De inbouw combi-oven heeft een inhoud van maar liefst 51 liter. Met de vier inschuifniveaus kun je meerdere gerechten tegelijk bereiden. Of benut de hele ruimte voor een groot ovengerecht. Handig voor als je een groot gezin hebt of vrienden te eten krijgt.

Eenvoudige bediening
De ATAG combi-oven heeft een eenvoudige bediening, met metalen draaiknoppen en touch-control. Het energiezuinige led-display geeft een weergave van de kookduur, de tijd, de temperatuur en de ovenfunctie.

Veiligheid
De inbouw oven annex magnetron is veilig voor kinderen en volwassenen. Het keukenapparaat is uitgerust met een koelventilator en een koele deur met drie ovenruiten, zodat je je handen niet kunt branden. Een kinderslot voorkomt dat kinderen met de bedieningsknoppen kunnen spelen of de oven kunnen openen.

Makkelijk schoon te maken
De combi-oven met uitneembare zijrekjes is eenvoudig schoon te maken dankzij het Aqua Clean systeem, dat vuil losweekt. Dit vuil kan met een doekje worden verwijderd. De emaillen binnenlaag zorgt ervoor dat vuil zich niet hecht. De ovenmagnetron beschikt ook over RVS antivingerafdrukken.

Kenmerken
• De inhoud van de combi-oven is 51 liter
• De maximale oventemperatuur is 250 graden Celcius
• De minimale oventemperatuur is 40 graden Celcius
5 jaar garantie Ontvang drie jaar extra garantie door het apparaat binnen 30 dagen te registreren op atagservice.nl. Zo verleng je de garantie van 2 jaar naar 5 jaar