Roestvrijstalen Zanussi ZMSN7DX inbouw magnetron met draaiplateau

250,-
5 Prijzen, De beste prijs bij Voordeligwitgoed.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
roestbruin Roestvrijstaal Staal

Boven de 300 euro gratis bezorgd
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Roestvrijstalen Zanussi ZMSN7DX inbouw magnetron met draaiplateau

De Zanussi ZMSN7DX magnetron beschikt over een inhoud van 25 liter en beschikt over 11 verschillende standen. Voor een perfect resultaat zijn er automatische gewichtgestuurde programma's. Zo heb je kookprogramma's, maar ook programma's om je eten te laten ontdooien, ook voor diepvriesmaaltijden. Wil je ervoor zorgen dat je kinderen van de magnetron afblijven? zet dan het kinderslot actief, zodat ze de magnetron niet kunnen gebruiken. Voor een extra krokant resultaat is er ook een Grill functie. Geschikt voor verschillende gerechten Deze magnetron van Zanussi is erg gemakkelijk om mee te koken. Zo beschikt de magentron over 6 verschillende standen en automatische gewichtgestuurde kook-en ontdooiprogramma's. Zo kun je op de beste manier je gerechten laten ontdooien en kies je het beste programma voor het gerecht dat je gaat koken.
Kinderbeveiliging, voor extra veiligheid De magnetron beschikt over kinderbeveiliging. Deze stand kan worden ingesteld met één simpele druk op de knop. Op die manier kan er niet met de magnetron en het eten geknoeid worden en blijven de handen van je kinderen veilig.
Grill voor een knapperig resultaat Op deze magnetron bevindt zich ook een grill functie. Deze kan je apart gebruiken of in combinatie met de magnetron. De grillstand heeft een maximaal vermogen van 1000W. Door deze functie te gebruiken, zorg je ervoor dat je gerechten extra knapperig worden.

Kenmerken van de Zanussi ZMSN5SX

  • Gewichtgestuurde kook-en ontdooipogramma's - Magnetron - 11 standen - Signaal bij einde van het programma - Deur openen via een druktoets - Kinderbeveiliging - Vlekvrij roestvrij staal - Draaiknopbediening - 25L inhoud - Grillfunctie - LED scherm