Zwarte Bosch PXV875DC1E inbouw inductiekookplaat met FlexInductie zone en PerfectFry BraadSensor Plus

764,97
5 Prijzen, De beste prijs bij BCC.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzending!
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en BCC Bezorgservice

Over Zwarte Bosch PXV875DC1E inbouw inductiekookplaat met FlexInductie zone en PerfectFry BraadSensor Plus

De Bosch PXV875DC1E is een 81,6 cm brede inbouw inductiekookplaat met 5 inductiekookzones, voorzien van PowerBoost functie en 1 FlexInductie zone: de mogelijkheid om 2 kookzones aan elkaar te koppelen tot 1 grote kookzone, ideaal voor bijvoorbeeld uw grote pannen! Tevens beschikt deze Bosch inductiekookplaat over een braadsensor met 5 instelbare temperatuurstanden!  De belangrijkste kenmerken van de Bosch PXV875DC1E inbouw inductiekookplaat zijn: 

  • 81,6 cm breed
  • 5 Inductie kookzones met PowerBoost functie: verkort de kooktijd met 50%!
  • Elektronische bediening met 17 regelbare standen
  • 1 FlexInductie zone: u kunt 2 kookzones tot 1 grote kookzone koppelen, ideaal voor uw grote pannen
  • PerfectFry Braadsensor met 5 braadniveaus: automatische aanpassing van het vermogen aan de temperatuur in de pan, hierdoor kunt u bijvoorbeeld eenvoudig een biefstukje aanbraden zonder dat het vet verbrand!
  • PanBoost voor het snel opwarmen van uw pannen
  • QuickStart en ReStart functie
  • Warmhoudfunctie
  • Kookwekker en timerfunctie
  • De Bosch PXV875DC1E is de opvolger van de Bosch PIP875N17E
  • Let op: deze kookplaat heeft een aansluit wattage van 7,4 kW en wordt geleverd met snoer, echter zonder stekker, wij adviseren dit apparaat aan te laten sluiten door een erkend installateur! 
Deze Bosch inductiekookplaat wordt geleverd incl. volledige garantie, aansluitsnoer en Nederlandstalige handleiding!De Bosch PXV875DC1E is een 81,6 cm brede inbouw inductiekookplaat met 5 inductiekookzones, voorzien van PowerBoost functie en 1 FlexInductie zone: de mogelijkheid om 2 kookzones aan elkaar te koppelen tot 1 grote kookzone, ideaal voor bijvoorbeeld uw grote pannen! Tevens beschikt deze Bosch inductiekookplaat over een braadsensor met 5 instelbare temperatuurstanden!  De belangrijkste kenmerken * 81,6 cm breed | Geschikt voor inbouw, zie maatschets * 5 Inductie kookzones met PowerBoost functie: verkort de kooktijd met 50%! * Elektronische bediening met 17 regelbare standen * 1 FlexInductie zone: mogelijkheid om 2 kookzones tot 1 grote langwerpige kookzone te kunnenkoppelen, ideaal voor uw grote langwerpige pannen * PerfectFry Braadsensor met 5 braadniveaus: automatische aanpassing van het vermogen aan de temperatuur in de pan, hierdoor kunt u bijvoorbeeld eenvoudig een biefstukje aanbraden zonder dat het vet verbrand! * PanBoost voor het snel opwarmen van uw pannen * QuickStart en ReStart functie * Warmhoudfunctie * Kookwekker en timerfunctie Overige informatie * Let op: deze kookplaat heeft een aansluit wattage van 7,4 kW en wordt geleverd met snoer, echter zonder stekker, wij adviseren dit apparaat aan te laten sluiten door een erkend installateur! * Geleverd incl. volledige garantie, aansluitsnoer en handleiding, echter excl. Perilex stekker! * De Bosch PXV875DC1E is de opvolger van de Bosch PIP875N17E