Zwarte Temptech - Inbouw of vrijstaand, Double Zone, 46 (bordeaux)flessen, IKEA maatvoering

1 339,99
4 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Temptech - Inbouw of vrijstaand, Double Zone, 46 (bordeaux)flessen, IKEA maatvoering

Met de elegante Temptech VWCR46DB82 wijnkoelkast bewaar je 46 flessen altijd op de juiste temperatuur. De wijnklimaatkast, met LED verlichting en houten leggers, beschikt over twee temperatuurzones. Zo kun je bijvoorbeeld je rode en witte wijn apart van elkaar bewaren. In het bovenste gedeelte zijn twee planken en kan men de temperatuur instellen van 5-12 graden. Op elke plank kan men 8 bordeaux flessen kwijt. In het onderste gedeelte zijn vier planken, op de bovenste 3 kan men 8 flessen kwijt en helemaal onderop 6 flessen. In deze onderste zone kan men de temperatuur instellen van 12-22 °C. Het is uiteraard mogelijk om witte wijn in de onderste zone te bewaren, echter de temperatuur kan niet lager dan 12 °C

Wijnkast voor integratie in de keuken
Deze wijnkast is gemaakt voor volledige integratie onder het aanrecht. De frontgrill is afneembaar en de ventilatie kan eenvoudig in het keukenstopcontact worden gemonteerd.

Correcte en stabiele temperatuur
De wijnkast heeft twee temperatuurzones (5-12 ° C en 12-20 ° C) die individueel regelbaar zijn. Dit maakt het gemakkelijk om zowel kant-en-klare mousserende / witte wijn als rode wijn te hebben.
In een wijnkast met twee temperatuurzones heb je de mogelijkheid om de wijn op twee verschillende temperaturen te bewaren, zoals witte wijn en mousserende wijn op 8 graden en rode wijn op 12 graden. De twee temperatuurzones zijn fysiek verdeeld in het midden van de wijnkast, met de koude zone bovenaan en de warme onderaan de wijnkast. De temperatuur is eenvoudig aan te passen op het aanraakpaneel van de wijnkast.

Ideale bewaaromstandigheden
De wijncollectie wordt veilig opgeborgen achter de UV-beschermde glazen deur, die beschermt tegen schadelijke UV-straling en hitte die de wijnkast kan binnendringen De wijnkast is voorzien van ventilatoren die de lucht in de wijnkast laten circuleren, waardoor een constante en stabiele temperatuur behouden blijft. Het condenswater in de wijnkast wordt hergebruikt en zorgt voor een optimale luchtvochtigheid in de wijnkast. Het actief koolstoffilter zorgt voor frisse en schone lucht in de wijnkast.

Stijlvol design
De wijnkast heeft een stijlvol design met een RVS front. Het interieur LED-licht en de stevige, uitschuifbare beukenhouten planken geven een exclusieve uitstraling.

Nauwkeurige koeling met weinig trillingen
De koeling in de wijnkast wordt geproduceerd door onze stille compressor die heel weinig geluid afgeeft. Behalve dat hij stil is, rust de compressor op onze speciaal ontwikkelde vibratiebumpers die ervoor zorgen dat de wijn niet wordt blootgesteld aan schadelijke trillingen.

Belangrijkste specificaties zijn:
✔ 46 flessen (bordeaux formaat)
✔ 2 fysieke temperatuur zones; 5-12°C / 12- 18 °C
✔ compressor gekoeld
✔ 6 beukenhouten draagplateaus
✔ Temperatuurindicatie/soort display: digitaal op paneel
✔ mogelijkheid om de draairichting van de deur aan te passen.
✔ voor inbouw (nis 60 cm) als vrijstaand
✔ 145 liter inhoud
✔ gewicht 47 kilo
✔ UV werend glas
✔ LED verlichting (blauw)
✔ Geluidsniveau: 39 dBa
✔ geïntegreerd verwarmingselement
✔ spanning: 220-240 V.
✔ Energieklasse: B
✔ gemiddeld jaarlijks verbruik: 280kWh
✔ Afmetingen (BxDxH): 59,5*57*81.3 cm
✔ 2 jaar aan huis garantie

Over Temptech Temptech is opgericht in 2004 en is de grootste producent & leverancier van wijnkoelkasten in de Scandinavië. De wijnkoelkasten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van design en techniek en zorgen voor een optimale omgeving voor het bewaren van wijn. Niet voor niets kiezen bekende restaurants, wijnbars, wijnimporteurs en wijnkenners voor Temptech. Temptech heeft een breed assortiment wijnkoelkasten met meer dan 50 verschillende modellen van

Vestigings adres: Reactorweg 53
Telefoonnummer: 085-8886855
KVK nummer: 30193631