Zwarte BODEGA43-22 - Luxe wijnkoelkast - 22 flessen

629,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte BODEGA43-22 - Luxe wijnkoelkast - 22 flessen

BODEGA43-22 Luxe wijnkoelkast met 2 temperatuurzones De wijnkoelkast is een compacte wijnkoelkast met een maximale opslagcapaciteit van 22 flessen wijn en een totale inhoud van 60 liter. De BODEGA43-22 is geschikt voor vrijstaand gebruik in de keuken of woonkamer. De rechtsdraaiende deur is inclusief deurslot inbegrepen. Unieke van deze wijnklimaatkast is dat het beschikt over 2 temperatuurzones, zodat je zowel rode- als witte wijn op de door jou gewenste temperatuur kunt serveren. Ook wanneer je kwaliteits wijnen langer wilt bewaren om de smaak optimaal te laten ontplooien, is de B4322 een uitstekende keuze voor wie beperkte ruimte in huis en/of portemonnee heeft.
Wijnkoelkast met compressor koeling De BODEGA43-22 is ingebouwd met een compressor koeling waardoor dit model krachtiger is dan een standaard wijnkoelkast en meer koelvermogen heeft dan een thermo-elektrische wijnkoelkast (1 zone wijnkoelkast). Dankzij de krachtige compressor koeling kunnen er grote volumes worden opgeslagen in een wijnklimaatkast met compressor koeling. Dit is ideaal voor gebruikers met grote wijncollecties en voor horecadoeleinden. BODEGA43 wijnklimaatkasten produceert krachtige compressor wijnklimaatkasten voor vrijstaande- en inbouw wijnklimaatkasten.

De BODEGA43-22 is geluidsarm (41 dB) en beschikt over een zeer lage vibratie om de wijn tot rust te laten komen. De compressor soort voor een krachtige koeling, zodat de aroma's optimaal bewaard worden in de wijnklimaatkast.