Zwarte BODEGA43-12C - Wijnkoelkast 12 flessen

499,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte BODEGA43-12C - Wijnkoelkast 12 flessen

Luxe kleine wijnkoelkast geschikt voor 12 flessen De BODEGA43-12C is een luxe en krachtige kleine wijnkoelkast van het merk BODEGA43. De BODEGA43-12C is een gloednieuwe kleine wijnkoelkast van de BODEGA43 productielijn, voorzien van compressor voor de extreme omstandigheden.
Design en stijl De BODEGA43-12C is super-sjieke kleine wijnkoelkast van het merk BODEGA43. Deze compacte wijnkoelkast is speciaal voor de wijnliefhebbers gemaakt die op zoek zijn naar een stijlvolle kleine wijnkoelkast om hun beste wijnen in te bewaren, klein en compact zodat hij in elk huishouden en kantoor een plaatsje kan vinden. De luxe volglazen designdeur beschikt over UV werend getint drie dubbel glas. De UV-filter zorgt ervoor dat de smaak en aroma van de wijn op hoog niveau blijft. De binnenverlichting kan via de touchpanel aan/uit geschakeld worden. Compressor koeling Deze elegante kleine, maar krachtige, wijnkoelkast biedt plaats aan 12 flessen wijn die je allemaal op dezelfde temperatuur kunt bewaren. Koeling vindt plaats m.b.v. een compressor, dus ook in de zomer kan je je wijnen op elke gewenste temperatuur tussen de 5 en 20 graden serveren. Compressor gekoelde wijnkoelkasten kunnen zich sneller aanpassen aan wisselende omgevingstemperaturen en zoals invallend licht en snel stijgende temperatuur wanneer je de cv in de ochtend aan zet. Hierdoor blijft de temperatuur in deze kleine wijnkoelkast ook ind e zomermaanden stabiel.
Perfecte prijs/kwaliteitsverhouding De BODEGA43-12C is online verkrijgbaar bij BOL.com voor slechts €499,-. Door het stijlvolle design, krachtige compressor koeling en UV-werend drie dubbel glas is dit een unieke deal voor consumenten in Nederland en België. De strakke look zorgt voor een luxe interieurstijl in jouw woonkamer of keuken.