Witte Zanussi ZYAN8FW0 vrijstaande diepvriezer tafelmodel met snelvriesfunctie

259,- 220,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Voordeligwitgoed.nl


Merk:
Kleur:
Wit

Boven de 300 euro gratis bezorgd
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Witte Zanussi ZYAN8FW0 vrijstaande diepvriezer tafelmodel met snelvriesfunctie

Met deze Zanussi ZYAN8FW0 vriezer kan je vrieswaren opslaan in de drie verschillende transparante laden. Ook grotere producten zoals taarten of pizza's kan je hierin kwijt. Heb je net nieuwe vrieswaren gekocht? breng ze dan snel op temperatuur door de FastFreeze functie. De vriezer dient handmatig ontdooit te worden, maar beschikt over een dooiwaterafvoer om dooiwater snel weg te laten lopen.
Dooiwaterafvoer Omdat deze vriezer geen anti-ijsvorming kenmerk heeft, dien je handmatig de vriezer te ontdooien. Daarbij komt altijd dooiwater vrij wat moeilijk op te vangen is. Deze vriezer heeft daarom een afvoergootje waar je een bak onder kan plaatsen en het dooiwater in kan opvangen.
FastFreeze, snel invriezenMet de FastFreeze functie kan je vrieswaren nog sneller invriezen. Heb je net nieuwe vrieswaren gekocht en wil je ze snel op temperatuur brengen? gebruik dan de FastFreeze functie. Zo blijft de kwaliteit van voedingsmiddelen ook beter na het ontdooien.OptiSpace, meer flexibiliteitHet is mogelijk om de platen die in de vriezer zich bevinden, uit de vriezer te halen. Op deze manier verander je de inhoud van de koelkast, waardoor je ook grotere en onhandige producten kan bewaren.

Kenmerken van de Zanussi ZYAN8FW0

  • Invriesvermogen van 10 kg per dag
  • 3 diepvriesladen, waarvan 1 volledige breedte, 1 maxi en 1 halve diepte.
  • Visueel alarm bij te hoge temperaturen
  • Dooiwaterafvoer
  • Snoerlengte van 2.5 meter
  • Mechanisch bedieningspaneel
  • 38 dB