Witte Zanussi ZCAN10FW1 - Vrieskist

369,-
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Zanussi ZCAN10FW1 - Vrieskist

Met deze Zanussi ZCAN10FW1 vrieskist kan je nu nog sneller invriezen door gebruik te maken van de snelvries functie. Via het LCD-display is deze vriezer eenvoudig te bedienen. Heb je dooiwater? dan kan je dit gemakkelijk afvoeren door een afvoergootje. Zijn er te hoge temperaturen? Dan wordt dit visueel weergegeven.

Snel invriezenOp het elektronishe LCD-display van deze Zanussi vriezer, kan je gemakkelijk de temperaturen instellen door op plus en min te klikken. Daarnaast is er een stand op snel te vriezen. Via deze functie koelt de vriezer nog sneller en schakelt dan ook automatisch weer terug.DooiwaterafvoerOmdat deze vriezer geen anti-ijsvorming kenmerk heeft, dien je handmatig de vriezer te ontdooien. Daarbij komt altijd dooiwater vrij wat moeilijk op te vangen is. Deze vriezer heeft daarom een afvoergootje waar je een bak onder kan plaatsen en het dooiwater in kan opvangen.
Verlichting in de vriezerDeze vriezer is voorzien van binnenverlichting. Zodra de vriezer wordt geopend gaat het licht aan en zodra de vriezer sluit gaat het licht weer uit. Door dit licht heb je een goed overzicht van wat er in de vriezer zich bevindt.

Handig om te weten

  • SN-N-ST-T , werkt bij een omgevingstemperatuur van 10°C tot 43°C
  • Dooiwaterafvoer
  • Geluidsniveau van 42 dB
  • Lengte van het aansluitsnoer is 2 meter
  • Functie voor snelvriezen