Witte Zanussi ZFC25401WA - Vrieskist

372,-
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Zanussi ZFC25401WA - Vrieskist

De Zanussi ZFC25401WA vrieskist met zuinige energieklasse A++ heeft een netto inhoud van 255 liter. Je kunt in deze kistmodel vriezer 27 kg invriezen in 24 uur. Zelfs bij stroomuitval kun je je ingevoren producten nog 50 uur bewaren! Dankzij de warme wand constructie kun je deze vrieskist overal plaatsen waar en toch vertrouwen op een betrouwbare, efficiënte werking.

HighEfficiency-condensator bestand tegen extreme omstandigheden
Dankzij de HighEfficiency-condensator in deze diepvrieskist kan het apparaat zelfs onder de moeilijkste omstandigheden optimaal presteren. De HighEfficiency-condensator zorgt ook voor een stillere, efficiëntere werking en voorkomt dat er condens en roest op de wanden van het apparaat ontstaat. Op deze manier wordt de levensduur van de diepvriezer verlengd.

Zeer zuinig
Deze koelkast heeft een A++ energielabel. Het verschil is duidelijk: deze koelkast met A++ klasse is in vergelijking met een koelkast met A+ klasse 21% energiezuiniger. Dat bespaart weer in de energiekosten

Gemakkelijk te openen deksel
Het is vaak moeilijk om eten uit je vrieskist te halen doordat het krachtige vacuüm de deksel gesloten houdt. Met deze vrieskist kan je de deksel extra gemakkelijk openen door de vacuümopheffing. Doordat bij het openen van deze vrieskist het vacuüm opgeheven wordt, kan je gegarandeerd en moeiteloos de deksel gemakkelijk openen en sluiten.

Zet deze vrieskist in elke ruimte, ongeacht de omstandigheden
Dankzij de stalen basis en het sterke omhulsel van deze vrieskist, kan deze perfect neergezet worden in een vochtige garage of in een koude kelder.

Enkele kenmerken toegelicht:

 • Visueel alarm bij te hoge temperatuur

 • Interieurverlichting: dankzij de praktische interieurverlichting kunt u zich in de royale diepvriesruimte makkelijker oriënteren en de gewenste levensmiddelen snel vinden

 • De twee verplaatsbare korven zorgen niet alleen voor extra ruimte maar ook dat u makkelijk bij de meest gebruikte levensmiddelen kunt.

 • De diepvrieskisten open je zonder inspanning dankzij de automatische vacuümopheffing. Hierdoor wordt de weerstand die normaal door onderdruk en de rondom sluitende magneet-deurafdichting ontstaat, overwonnen. De geniale oplossing: een klein ingebouwd ventiel heft de onderdruk bij het openen op.


De kenmerken van de Zanussi ZFC25401WA Vriezer:
 • Afmetingen (hxbxd): 86.8 x 119 x 66.5 cm

 • Energie-efficiëntieklasse: A++

 • Maximale bewaartijd bij stroomuitval: 50 uur

 • Invriesvermogen in 24 uur: 27 kg

 • Geïntegreerde verdamper

 • Dooiwaterafvoer

 • Warme-wand constructie: De diepvrieskisten zijn voorzien van een warme wand constructie. Hierbij is de condensor in de isolatie ingeschuimd waardoor de buitenwand glad is en dus makkelijk schoon te maken. Bovendien ontstaat er geen condens en daardoor geen roest.