Witte Whirlpool Vrieskist WH2010 A+E

401,70
4 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Witte Whirlpool Vrieskist WH2010 A+E

De Whirlpool WH2010 A+E vrieskist heeft 1 vriesvak met een inhoud van 204 Liter, een snelvriesfunctie, ventilatiesysteem en thermostaatknop. Daarnaast beschikt de vriezer over 6th sense technologie waardoor sensoren continu de temperatuur meten en aanpassen, wanneer bijvoobeeld de deur open is geweest of de vriezer bijgevuld is.

Extra energiezuinig: klasse A+
Zuinig omspringen met energie is een prioriteit bij Whirlpool. Indien je een vriezer met energieklasse A+ koopt, dan bespaart je tot 25% energie in vergelijking met energieklasse A.

Deksel met contragewicht
De deksels van de Whirlpool diepvrieskisten zijn voorzien van een contragewicht waardoor de vriezers langzaam dichtgaan en je deze gemakkelijk en veilig kunt openen zonder bang te hoeven zijn dat de deksels hard dichtslaan.

Kinderslot
De diepvrieskisten van Whirlpool zijn beveiligd met een kinderslot. Spelende kinderen kunnen zich niet in de diepvrieskist verstoppen en je hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van je gezin.

Flexibele indeling
De flexibele bewaarmanden van de Whirlpool diepvrieskisten kun je geheel naar eigen inzicht instellen op verschillende hoogtes. Alles binnen handbereik, zodat je niet lang hoeft te zoeken naar datgene wat je nodig heeft.