Siemens IQ500 Vries 191x70, noFrost, wit, A+++

849,-
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Siemens IQ500 Vries 191x70, noFrost, wit, A+++

Deze Siemens GS58NDWDV vriezer van 70 cm breed heeft een inhoud van maar liefst 366 liter en biedt daarom nog meer ruimte. Dankzij het NoFrost systeem hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien. Wanneer je de deur te lang open laat staan, geeft de vriezer een signaal. De slimme sensoren houden de temperatuur in de vriezer constant. Hierdoor hoeft de vriezer niet extreem hard te werken om weer op de gewenste temperatuur te komen, wat goed is voor de energiezuinigheid en de ingevroren producten.
Voordelen

  • NoFrost, nooit ontdooien
  • bigBox voor grote vrieswaren
  • varioZone
Nadelen
  • Niet geschikt voor in een garage of bijkeuken onder de 10°C
NoFrost, nooit meer handmatig ontdooien Het is nu nooit meer nodig om zelf de vriezer te ontdooien. Door het NoFrost systeem wordt het vocht uit het vriesgedeelte afgevoerd door een ventilatiesysteem. Op deze manier blijft de lucht droog, wat voorkomt dat er ijs aanslag aan de binnenkant van je apparaat, of op je eten komt. Omdat er geen ijs aanslag in de vriesruimte zit, bespaart dit direct energie en is het beter voor je vrieswaren. bigBox, grotere producten invriezen In het vriesruimte bevindt zich een bigBox-lade. Deze lade is perfect voor het invriezen van grotere producten. Denk hierbij aan een stapel pizza's, ijsdozen of een taart.
freshSense, constante temperatuur De freshSense technologie zorgt ervoor dat er een constante temperatuur zich in de vriezer bevindt. De sensoren van de freshSense meten en regelen de temperaturen in de vriesruimte en wordt er bij temperatuurschommelingen direct actie ondernomen. Ongeacht de buitentemperaturen, zoals bij het openen van de vriezer, zullen deze temperaturen zich constant houden. Dit is beter voor je voedingswaren en energiebesparend.
Geniet langer van smaak en versheid Door de ventilator van het MultiAirFlow-systeem in de Siemens GS58NDWDV , wordt er koude lucht gelijkmatig verdeeld over alle niveaus in de vriesruimte. Door deze luchtcirculatie worden temperatuurschommelingen beperkt en koeltijden gereduceerd. Het voordeel van dit systeem is dat je langer kunt genieten van de smaak van je voedingsmiddelen.
Flexibele vriesruimte De vriesruimte beschikt over VarioZone verstelbare glasplaten. Deze platen zorgen ervoor dat je gemakkelijk producten kwijt kunt. Heb je een taart? of misschien dozen pizza's? Geen enkel probleem. Ze zijn uitschuifbaar, uittrekbaar en in hoogte verstelbaar. Dit allemaal voor nog meer flexibiliteit in je vriesruimte.
LED-verlichting, duurzamer en overzichtelijker De vriezer is uitgerust met LED-verlichting. Door deze verlichting is de vriezer aan alle fronten gelijkmatig verlicht en raak je niet verblind door de hoeveelheid licht. Daarnaast gaan de LED-lampen even lang mee als de vriezer zelf. Uiteraard zal het licht pas gaan schijnen als de vriezer is geopend. Op deze manier bespaar je weer energie.
multiAlarm waarschuwt bij te hoge temperaturen Met het multiAlarm-systeem ben je altijd op de hoogte van de temperatuur van je vriezer. Bij te hoge temperaturen zal er een visueel en geluidssignaal afgaan. Dit niet alleen bij te hoge temperaturen, maar ook bij het te lang open laten staan van de deur.

handig om te weten
  • 3 Intensief-vriesvak met glazen legplateau en transparante klep
  • varioZone, uitneembare glasplateaus
  • 5 transparante laden, waarvan 1 bigBox
  • Draairichting rechts en verwisselbaar
  • Openingshoek van 90°C, direct plaatsbaar tegen een wand
  • 2 koelelementen en 1 ijsblokjesvorm meegeleverd