Witte Siemens GS51NDWDV iQ500 vrieskast

779,-
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Siemens GS51NDWDV iQ500 vrieskast

Deze Siemens GS51NDWDV vriezer is met 70 cm extra breed. De vriezer is niet erg hoog met 161 cm. Deze Siemens vriezer is voorzien van NoFrost, waardoor er geen ijsvorming ontstaat aan de binnenkant en je de vriezer nooit meer hoeft te ontdooien. Wanneer je de deur te lang open laat staan, geeft de vriezer een signaal. De temperatuur is exact in te stellen en kun je aflezen op het display. Constante temperatuur De slimme sensoren houden de temperatuur in de vriezer constant. Hierdoor hoeft de vriezer niet extreem hard te werken om weer op de gewenste temperatuur te komen, wat goed is voor de energiezuinigheid en de ingevroren producten. Het multiAirflow-systeem verdeelt de gekoelde lucht en zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de gehele vriesruimte, ook als deur iets langer open heeft gestaan. De constante temperatuur houdt etenswaren langer vers en maakt dat warme levensmiddelen sneller afkoelen. Geen ijsvorming met noFrost Bij een vriezer met het noFrost-luchtcirculatiesysteem wordt vochtige lucht uit de binnenruimte geleid waardoor rijp- en ijsvorming voorkomen wordt. Er ontstaat dus geen ijslaag aan de binnenkant van de vriezer, waardoor je de vriezer nooit meer hoeft te ontdooien. Ideaal! superVriezen Het zo snel mogelijk invriezen van levensmiddelen zorgt ervoor dat vitaminen, voedingswaarden, uiterlijk en smaak behouden blijven. Schakel enkele uren voordat je de verse levensmiddelen inlaadt het superVriezen in. Deze functie zorgt ervoor dat de ingevroren producten goed bevroren blijven en dat de nieuwe levensmiddelen extra snel invriezen. Doorgaans is 4–6 uur van tevoren voldoende. Meer zorg voor je diepvrieswarenMet die nieuwe technologie MultiAirflow, zorgt het ervoor dat je diepvrieswaren langer vers blijven. Door dit systeem circuleert de lucht gelijkmatig in de vriezer, wat zorgt voor constante temperaturen. Ook wanneer de diepvrieswaren net in de vriezer staan, wordt het sneller gekoeld.
LED-verlichting, voor een goed overzichtDe vriezer is uitgerust met LED-verlichting. Door deze verlichting is de vriezer aan alle fronten gelijkmatig verlicht en raak je niet verblind door de hoeveelheid licht. Daarnaast gaan de LED-lampen even lang mee als de vriezer zelf. Uiteraard zal het licht pas gaan schijnen als de vriezer is geopend. Op deze manier bespaar je weer energie.
bigBox, grotere producten invriezenIn het vriesruimte bevindt zich een bigBox-lade. Deze lade is perfect voor het invriezen van grotere producten. Denk hierbij aan een stapel pizza's, ijsdozen of een taart.

Handig om te weten over de Siemens GS51NDWDV

  • 5 transparante laden, waarvan 1 bigBox
  • 2 koelelementen en een ijsblokjesvorm meegeleverd
  • Draairichting van de deur verwisselbaar
  • Openingshoek van 90°C, vriezer is plaatsbaar tegen een wand
  • MultiAlarm, waarschuwing voor storing en open deur alarm.