Witte Bosch GSN33FWEV Serie 4 vrieskast

34,95
6 Prijzen, De beste prijs bij Skala.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzending!

Over Witte Bosch GSN33FWEV Serie 4 vrieskast

Bosch vrieskast GSN33FWEV Deze 225 liter NoFrost vrieskast heeft 5 diepvriesladen, waaronder een BigBox-lade, en 2 diepvriesvakken. Dankzij NoFrost hoef je nooit meer te ontdooien en Supervriezen werkt automatisch. Een ruime binnenkant met VarioZone indeling De vrijstaande diepvriezer is 176 cm hoog, 65 cm diep en 60 cm breed en biedt voldoende diepvriesruimte voor een huishouden van 3 tot 4 personen. De 5 diepvriesladen met doorzichtige voorkant (4x standaard en 1 BigBox) bieden je een uitstekend overzicht over de inhoud. Producten die je vaak gebruikt kun je bewaren in de 2 handige vriesvakken met een glazen plateau aan de onderkant en een transparante klep voorin. Het VarioZone systeem van de GSN33FWEV maakt het mogelijk om de indeling van de vriesruimte aan te passen. De laden zijn eenvoudig uitneembaar en de plateaus kunnen op verschillende niveaus worden geplaatst. Kenmerken van de Bosch vrieskast GSN33FWEV

  • FreshSense: Intelligente sensoren houden de binnentemperatuur constant, waardoor je diepvrieswaren langer houdbaar blijven.
  • Multi Airflow: Een ventilator zorgt voor een evenredige verdeling van de koude lucht. In alle niveaus van de binnenruimte is de diepvriestemperatuur hetzelfde.
  • Automatisch supervriezen: Wanneer je nieuwe boodschappen in de vrieskast plaatst, herkent een sensor de klimaatverandering. Om de temperatuur snel weer op de ingestelde stand te krijgen, wordt de supervriezen-functie automatisch geactiveerd.
  • NoFrost: Dankzij deze technologie is er geen ijsvorming in de vriesruimte. Ontdooien hoeft hierdoor niet meer.