Witte Beko RFNE312E33WN - Freezerguard - Vriezer

599,25
4 Prijzen, De beste prijs bij BCC.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzending!
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en BCC Bezorgservice

Over Witte Beko RFNE312E33WN - Freezerguard - Vriezer

Deze fraaie witte diepvrieskast van Beko is een moderne vriezer met digitaal display in de deur. De diepvrieskast is voorzien van een praktische indeling. De Beko RFNE312E33WN heeft een netto inhoud van 277 liter en voorzien van een No-Frost systeem. Dus je hoeft nooit meer je vriezer te ontdooien. De vriesruimte is verdeeld over zes transparante laden, waarvan 1 bigbox, twee vakken met een klapdeur en een lade voor ijsblokjes. Deze 4-sterren diepvrieskast van Beko heeft een zeer ruime invriescapaciteit van 20 kg per 24 uur en een autonomie tijd van 30 uur als er zich onverwacht een storing mocht voordoen. Voor het invriezen van verse producten is er een speciaal snelvries compartiment.

Voordelen

  • 277 liter in het vriesgedeelte
  • No-Frost systeem
  • Geschikt voor ruimtes vanaf -15C°
Nadelen
  • Niet de meest energiezuinige vriezer

Freezerguard De Beko RFNE312E33WN vriezer van Beko beschikt tevens over een snelvries compartiment en zal worden geleverd met een lade voor het ijsblokjes. daarnaast kan deze vriezer zonder problemen in een onverwarmte ruimte staan met een omgevingstemperatuur tot maar liefst -15 graden! Zo kun je deze vriezer met gemak in de garage of schuur plaatsen zonder dat dit problemen geeft wanneer het buiten wat kouder zal worden.
Omkeerbare deur Deze vriezer is aan te passen aan je keuken. Je kunt namelijke zelf bepalen aan welke kant de deur van de vriezer opengaat dankzij de omkeerbare deur. De scharnieren van de deur kunnen zowel aan de linkerkant als de rechterkant worden geplaatst. Om nog meer koelruimte te creëren kun je een koelkast en een vriezer of twee vriezers naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren. NoFrost Systeem Het is nu bijna nooit meer nodig om zelf de vriezer te ontdooien. Door het NoFrost systeem wordt het vocht uit de vriezer afgevoerd door een ventilatiesysteem. Op deze manier blijft de lucht droog, wat voorkomt dat er ijs aanslag aan de binnenkant van je apparaat, of op je eten komt. Omdat er geen ijs aanslag in de vriezer zit, bespaart dit direct energie en is het beter voor je vrieswaren.

Antibacteriële Deurrubbers Deurrubbers zijn moeilijk schoon te houden en daardoor zijn ze vaak een haard van bacteriën. Door toevoeging van een antibacterieel bestanddeel in de deurrubbers van deze Beko vriezer wordt de hygiëne van deze delen verbeterd. Zo zullen de deurrubbers fungeren als beschermers tegen bacteriën. Met de speciale binnenbekleding van het interieur, wordt de groei van micro-organismen en bacteriën voorkomen.