Witte Zanussi ZTAN28FW0 - Koel-vriescombinatie - Vrijstaand

350,-
De beste prijs bij Voordeligwitgoed.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Witte Zanussi ZTAN28FW0 - Koel-vriescombinatie - Vrijstaand

Deze Zanussi ZTAN28FW0 koelvriescombinatie beschikt over een totale netto inhoud van 242 liter. Bewaar groente en fruit in de groentelade en flessen in het deurvak. Met de OptiSpace ben je nog flexibiler. De legplateaus zijn namelijk uitneembaar, zodat je meer ruimte creëert in de koelkast. Dankzij de LED verlichting heb je een helder overzicht en heb je op de compressor 5 jaar garantie. Opti-Space, meer flexibiliteit Het is mogelijk om de platen die in de koelkast zich bevinden eruit te halen. Op deze manier verander je de inhoud van de koelkast, waardoor je ook grotere en onhandige producten kan bewaren.
5 jaar garantie op de compressor Deze koel-vriescombinatie van AEG wordt geleverd met een garantie van 5 jaar op de compressor. Deze garantie dekt arbeidskosten, kosten voor het verwijderen en bijvullen van gas, algemene onderhoud en servicekosten.
Gemakkelijk schoon te maken De koel-vriescombinaties is gemakkelijker schoon te maken dankzij de flexibele leg plateaus. Deze leg plateaus zijn namelijk uitneembaar, waardoor je beter de plateaus en de koelruimte kan schoonmaken. Op deze manier pak je elk hoekje van de koelkast mee.
LED-verlichting, voor een helder overzicht Deze koelkast is voorzien van binnenverlichting. Zodra de koelkast wordt geopend gaat het licht aan en zodra hij sluit gaat het licht weer uit. Door dit licht heb je een goed overzicht van wat er in de koelkast ligt.

Kenmerken van de Zanussi ZTAN28FW0 koelvriescombinatie

  • OptiSpace - Deurscharnieren rechts en verwisselbaar - Handmatige ontdooiing - Geluidsniveau van 40 dB - LED verlichting - Elektronische bediening - Groentelade - Uitneembare veiligheidsglas legplateaus - Verstelbare pootjes - Lengte van het aansluitsnoer is 2.5m
Inhoud van de koel en vriesruimte
  • Legplateaus koelruimte: 3, veiligheidsglas
  • Groentelades: 1, transparant
  • Legplateaus vriesruimte: 1, van veiligheidsglas
  • Stevige legplateaus van veiligheidsglas in koel- en vriesruimte
  • Eierrekje: 1 voor 6 stuks