Roestvrijstalen Miele KFN 28133 D - Koel-vriescombinatie - Zilver

899,-
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roestvrijstaal Aluminium

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Roestvrijstalen Miele KFN 28133 D - Koel-vriescombinatie - Zilver

De Miele KFN 28133 D is een koelvriescombinatie van roestvrijstaal met Cleansteel die behoort tot de extra zuinige energieklasse A+++. Deze koelvriescombinatie van Miele heeft een totale inhoud van 304 liter waarvan 209 liter inhoud in het koelgedeelte en 95 liter in de vriesvakken. De vaatwasserbestendige ComfortClean-deurvakken zijn kras- en temperatuurbestendig.

Belangrijkste kenmerken Miele KFN 28133 D

Vaatwasserbestendige opbergvakken
Miele ComfortClean-opbergvakken in de binnendeur bestaan uit hoogwaardig SAN-kunststof en zijn bijzonder kras-, chemicaliën- en temperatuurbestendig. Alle opbergvakken in de binnendeur van de series K 9.000 en K 10.000 mogen gewoon in de vaatwasser (tot 55°C) om hygiënisch te reinigen. Daardoor is het met de hand afwassen van de bakjes niet meer nodig.

DyncaCool: De beste bewaarcondities
Voor het perfect bewaren van levensmiddelen en wijnen is naast de temperatuur ook de luchtvochtigheid van groot belang. Bij DynaCool zorgt een geïntegreerde ventilator ervoor dat de lucht gelijkmatig circuleert, waardoor de temperatuur en de luchtvochtigheid optimaal worden verdeeld! Dankzij DynaCool kunnen levensmiddelen overal in de koelkast bewaard worden:

  • Voedingsmiddelen overal te plaatsen

  • Gelijkmatige verdeling van temperatuur en luchtvochtigheid

  • Levensmiddelen snel op gewenste koeltemperatuur


Automatisch ontdooisysteem
Tijdens het koelen wordt continu automatisch ontdooid. Je hoeft dus nooit meer handmatig te ontdooien.

SuperFrost-knop met controlelampje
Door het inschakelen van de functie SuperFrost wordt snel de laagst mogelijke temperatuur in het koel- of diepvriesgedeelte bereikt. Dit is bijzonder handig als je grotere hoeveelheden wilt koelen of invriezen. Na zes uur wordt de functie SuperFrost automatisch teruggeschakeld. Door het snelle invriezen blijft de kwaliteit van de levensmiddelen na het ontdooien optimaal behouden.