Roestvrijstalen Inventum KV1781B koel-vriescombinatie Vrijstaand Zwart 287 liter

574,80 479,-
2 Prijzen, De beste prijs bij Expert.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, vanavond in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Roestvrijstalen Inventum KV1781B koel-vriescombinatie Vrijstaand Zwart 287 liter

De Inventum vrijstaande koel- vriescombinatie KV1781B heeft een totale netto inhoud van 292 liter. Het apparaat heeft een luxe uitstraling, is voorzien van een digitale thermostaat en is afgewerkt met rvs details. Het is een koel- vriescombinatie met energieklasse E en energiezuinige led-verlichting.

De koel- vriescombinatie heeft drie glazen draagplateaus, een transparante groentelade met regelbare luchtvochtigheid en een vershoudlade - 0 graden zone. Met twee deurvakken en een flessenvak berg je al je etenswaren netjes op. Deze onderdelen zijn eenvoudig te verwijderen, zodat je deze goed kunt schoonmaken.

Het 4 sterren, No Frost vriesgedeelte met een netto inhoud van 85 liter, heeft een invriesvermogen van 5 kg/24u. De handige supervriezen stand kun je gebruiken om voedsel snel in te vriezen of om seizoensgroenten gedurende een langere periode goed te bewaren.

Productvoordelen van de Inventum KV1781B koel- vriescombinatie

  • Invriesvermogen 5 kg/24u
  • No Frost
  • Superkoelen
  • Vershoudlade
  • 0-gradenzone
  • Open deur alarm
  • 5 jaar Inventum garantie
Invriesvermogen Dit is de hoeveelheid voedsel in kilogrammen (kg) dat je in een periode van 24 uur kunt invriezen. Vries je meer in, dan deze hoeveelheid, dan stijgt de temperatuur in de vriezer te veel. Daardoor ontdooien de producten een beetje, die al in de vriezer zitten en dat gaat ten koste van de kwaliteit.

No Frost Een vriezer met No Frost hoef je nooit te ontdooien. Door de constante luchtcirculatie wordt vocht snel afgevoerd en is er geen ijsvorming in de vriezer zelf of op je etenswaren. Je vriezer is daardoor snel en makkelijk schoon te houden. En je etenswaren zijn langer houdbaar.

Superkoelen of supervriezen De superkoelen- of supervriezenfunctie gebruik je om grotere hoeveelheden voedsel snel op de juiste temperatuur te brengen. Zo voorkom je dat producten die al in het apparaat lagen warmer worden en daardoor kun je alle etenswaren langer bewaren.

Vershoudlade In de vershoudlade blijven verse groenten en fruit nog langer vers, dan in een gewone groentelade. Dat komt doordat je de luchtvochtigheid kunt instellen voor deze lade. Fruit blijft meestal langer goed bij een minder vochtige lucht dan groente.

0-graden zone In de 0-graden zone is de temperatuur altijd rond de 0 graden. Daar is het dus wat kouder dan in de rest van je koelkast. Door de lagere temperatuur blijven groentes, fruit, vlees en vis langer vers.

Led-verlichting Het apparaat wordt verlicht met een led-lamp. Dat heeft een aantal voordelen. Een led-lamp heeft een langere levensduur dan een gewone lamp. Je hoeft het lampje dus niet vaak te vervangen. Led-verlichting verbruikt ook weinig energie. Als het lampje aan is wordt het nauwelijks warm. Daardoor blijft het apparaat ook koeler en het energieverbruik lager.
Energielabel Iedere koelkast, vriezer of combi-koelkast heeft een energielabel. Op het label vind je de letters A t/m G. Een apparaat met label A is het zuinigst met energie. Een apparaat met energielabel G is het minst zuinig. Met behulp van de energielabels kun je makkelijker verschillende apparaten met elkaar vergelijken.

Klimaatklasse Kies een koelkast of vriezer met de klimaatklasse die past bij de plek waar je het apparaat neer wilt zetten. Voor de meeste moet de ruimte minimaal 16°C zijn. Deze apparaten hebben klimaatklasse N, ST of T. Apparaten met klimaatklasse SN kunnen iets beter tegen kou en kunnen in een ruimte staan die minimaal 10°C is. De KV1781B heeft klimaatklasse SN/N/ST. Dat betekent dat je deze koel- vriescombinatie in een ruimte kunt zetten die minstens 10°C en maximaal 38°C is.

5 jaar Inventum garantie Op alle Inventum koel- en vriesapparaten geven we 5 jaar garantie. Eerst heb je 2 jaar fabrieksgarantie en daarna 3 jaar aanvullende Inventum garantie. Binnen deze periode repareren we het product en als dat niet kan ruilen we het om voor een nieuw exemplaar. In het 3e tot en met het 5e jaar betaal je daarvoor wel de omruilkosten. Om gebruik van de 5 jaar garantie te maken, registreer je jouw product gratis tot 45 dagen na aankoop. Kijk voor meer informatie op inventum.eu/garantie.