ETNA KCV143WIT - Compacte Koel- en vriescombinatie - Wit

309,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Bestsellers.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Over ETNA KCV143WIT - Compacte Koel- en vriescombinatie - Wit

De ETNA KCV143WIT is een witte koel-en vriescombinatie die degelijk en handig in gebruik is. Met 122 liter aan koelruimte en 43 liter aan vriesruimte onderin, is deze koel- en vriescombinatie ideaal voor een wat kleiner huishouden.
Voordelen -Geschikt voor een kleiner huishouden
-Voorzien van LED-verlichting
-Mogelijkheid tot switchen deurscharnieren Nadelen -Niet te bedienen via de app
LED-verlichting Deze koel/vriescombinatie is voorzien van heldere LED verlichting.
Variabele deurindeling Dankzij de variabele deurindeling heb je altijd genoeg ruimte voor je producten je kan de deurvakken in hoogte verstellen om zo ruimte te maken voor je hoge flessen of juist twee plateaus te creëren voor middelhoge producten.
Interieur koelgedeelte Het koelgedeelte van deze koelkast heeft een netto volume van 122 liter. Het koelgedeelte is voorzien van een transparante groentelade en drie glazen legplateaus van veiligheidsglas. Twee van deze legplateaus zijn in hoogte verstelbaar zodat je de koelkast naar wens in kan delen
Transparante vriesladen De drie transparante vriesladen bieden ruimte om al je diepvriesproducten in op te bergen. Het netto volume van het vriesgedeelte is 43 liter.
5 jaar garantie Door je koelkast binnen 30 dagen na aankoop te registreren op etna.nl/garantie ontvang je 3 jaar extra garantie.