Roestvrijstalen Samsung Family Hub 3.0 RS68N8941SL/EF - Amerikaanse Koelkast

2 199,-
5 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roestvrijstaal Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Roestvrijstalen Samsung Family Hub 3.0 RS68N8941SL/EF - Amerikaanse Koelkast

De Family Hub 3.0 Amerikaanse koelkast, een smart én zuinige koelkast voor heel het gezin. De Family hub welkomt je in de 21ste eeuw. De Family Hub helpt het gezin door routine taken makkelijker te maken. De Family Hub heeft een netto inhoud van 3 volledige winkelwagens met boodschappen, door de flexibele indeling en de SpaceMax technologie. Al het verse eten blijft optimaal gekoeld en langer perfect dankzij Twin & Metal Cooling. Koel het eten optimaal, bestel boodschappen, kijk tv door alle innovatieve technologieën is de Family Hub elke smarthome waardig.

Onze specialist adviseert dit model voor:

Deze Amerikaanse koelkast is ideaal voor:
Een energiezuinig huishouden. Bespaar energie over de jaren heen dankzij het A+++ label en de digital inverter compressor.
Varierende behoeftes. Door de flex functie is elk koel en vries vak los in te stellen naar behoeften op dat moment.
Strakke mooie keuken. Door het hoge kwaliteit RVS is de koelkast duurzaam en ziet hij er strak uit.
Intensief gebruik. Door twincooling mixen geurtjes niet en blijft de temperatuur stabiel bij het regelmatig openen van de deur.

Deze koelkast word niet aanbevolen voor:
Inbouw. Deze koelkast kan niet ingebouwd worden in een keuken.

Lees hier meer over de product kenmerken:


De Family hub heeft een grotere opslagcapaciteit, dankzij de SpaceMax Technology die binnenin meer volume creëert zonder dat de omvang van de koelkast daarom toeneemt.


Zorgt ervoor dat voeding tot twee keer langer en vers blijft. Met de Twin Cooling Plus Technologie worden de koelkast en het vriescompartiment apart gekoeld. Twee onafhankelijk werkende systemen zorgen voor een optimale koeling en luchtvochtigheid, waardoor voedsel langer vers blijft en geuren niet vermengen.

Hou je voeding steeds vers, zelfs al open en sluit je regelmatig de deur van de koelkast. De Metal Cooling-afvoer aan de achterkant zorgt ervoor dat binnenin een optimale temperatuur behouden blijft. Hij houdt de koelte vast en voorkmt dat ze ontsnapt wanneer de deur geopend is. Van zodra de deur dicht is, wordt de koelkast snel terug op temperatuur gebracht.


Stel je eens voor dat je een koelkast hebt waarin zich geen ijs ophoopt. Dat zou een uitkomst zijn. Nooit meer ijs bikken! Graag laten we je kennismaken met onze No Frost Technology. Daarmee behoudt je Samsung-koelkast een constante temperatuur in elke hoek. Bijkomend voordeel: je koelkast koelt twee keer zo snel, je bespaart energie en de levensduur van de koelkast wordt vergroot.


Luister naar je favoriete muziek via de koelkast. Je kunt zelfs het TV programma dat op je Samsung TV te zien is, direct naar het scherm op je koelkast streamen.


De nieuwe Family Hub kan via de Smart Home-app verbinding maken met en controle hebben over alle apparaten die deel uitmaken van het Smart Home ecosysteem. De Smart Home-app toont met foto’s wat er in je koelkast staat. Regel uw huishouden met een app. Bedien verschillende apparaten en huishoudelijke apparatuur, of u nu thuis of onderweg bent. Doe de lampen aan, zet de muziek wat harder of programmeer uw wasmachine, allemaal vanaf uw telefoon.


Laat je creativiteit de vrije loop met je vingertoppen. De Paper Roll-functie laat je toe gepersonaliseerde berichten, notities, memos en reminders na te laten op het scherm van de koelkast. Gebruik uw vinger om een schets te tekenen of een handgeschreven bericht toe te voegen.


Integreer en coördineer familieroosters en schema’s, deel je foto’s en verstuur berichten van het touchscreen van je koelkast naar de telefoons van jouw gezinsleden.