Roestvrijstalen Samsung RS68N8221SL - Amerikaanse koelkast - RVS

1 349,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roestvrijstaal

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Roestvrijstalen Samsung RS68N8221SL - Amerikaanse koelkast - RVS

De Samsung RS68N8221SL koelkast heeft een netto inhoud van 617 liter, dit is ruim voldoende voor 3 volledige winkelwagens met boodschappen! De RS68N8221SL is uitgerust met energie label A++ met gemiddeld 61 euro aan energiekosten per jaar. De RS68N8221SL heeft een normaal geluidsniveau van 39 dB. De RS68N8221SL maakt gebruik van twee gescheiden luchtstromen en een nauwkeurige temperatuurregeling om een optimaal vochtigheidsniveau te handhaven in zowel het koel- als vries gedeelte, hierdoor blijft het eten veel langer goed en gaan geuren niet mengen. Op de compressor geeft Samsung 10 jaar garantie. Bovendien is de RS68N8221SL volledig No Frost, dus je hoeft hem nooit meer te ontdooien en daardoor blijft hij ook energiezuinig. Onze specialist adviseert: Deze koelkast is ideaal voor:

  • Eenvoudig boodschappen inruimen. Door de flexibele indeling van de schappen, laad je makkelijk grotere flessen en boodschappen.
  • Strakke mooie keuken. Door het hoge kwaliteit RVS is de koelkast duurzaam en ziet hij er strak uit.
  • Intensief gebruik. Door Twin Cooling mengen geurtjes niet en blijft de temperatuur stabiel bij het regelmatig openen van de deur.

Deze koelkast word niet aanbevolen voor:
  • Inbouw. Deze koelkast kan niet ingebouwd worden in een keuken.

Lees meer over de product kenmerken:
  • Met de Twin Cooling Plus Technologie worden de koelkast en het vriescompartiment apart gekoeld. Twee onafhankelijk werkende systemen zorgen voor een optimale koeling en luchtvochtigheid, waardoor voedsel langer vers blijft en geuren niet vermengen.
  • Stel je voor dat je een koelkast hebt waarin zich geen ijs ophoopt. In No Frost koelkast modellen wordt de vochtigheid uit de lucht gehaald waardoor het ontdooien van de vriezer tot het verleden behoort. Daarnaast behouden No Frost modellen een constante temperatuur en herstelt de temperatuur zich weer snel na het openen van de deur.
  • Eruit halen, opvouwen, omhooghalen of omlaagdrukken, Opbergen en tevoorschijn halen; alles gaat handiger met de efficiënt ingerichte ruimte van Smart Space koelkasten. Smart Space omvat oplossingen voor behoud van versheid, en ook het makkelijk plaatsen en pakken van voedsel. Zo is de koelkast flexibel naar eigen wens in te delen.