Zilveren Samsung RS50N3503SA/EF, RSS,551.0,220~240V 50HZ

1 099,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren Samsung RS50N3503SA/EF, RSS,551.0,220~240V 50HZ

De Samsung RS50N3503SA koelkast heeft een netto inhoud van 501 liter. De RS50N3503SA is uitgerust met energie label a+ met gemiddeld 90 euro aan energiekosten per jaar. De RS50N3503SA maakt relatief veel geluid met 43 dB. Op de compressor geeft Samsung 10 jaar garantie. Bovendien is de RS50N3503SA volledig No Frost, dus je hoeft hem nooit meer te ontdooien en daardoor blijft hij ook energiezuinig.

Onze specialist adviseert dit model voor:

Deze Amerikaanse koelkast is ideaal voor:
Een energiezuinig huishouden. Dankzij het A+++ label en de digital inverter lage energiekosten over de jaren heen.
Stille omgeving. Deze koelkast is met 37 dB erg stil ideaal voor de huishoudens die rust waarderen.
Strakke mooie keuken. Door het hoge kwaliteit RVS is de koelkast duurzaam en ziet hij er strak uit.

Deze koelkast word niet aanbevolen voor:
Inbouw. Deze koelkast kan niet ingebouwd worden in een keuken.

Tip! Liever een Amerikaanse koelkast met hoog kwaliteit RVS? Bekijk dan de Samsung RS68N8221SL .

Lees hier meer over de product kenmerken:


Stel je voor dat je een koelkast hebt waarin zich geen ijs ophoopt. In No Frost koelkastmodellen wordt de vochtigheid uit de lucht gehaald waardoor het ontdooien van de vriezer tot het verleden behoort. Daarnaast behouden No Frost modellen een constante temperatuur en herstelt de temperatuur zich weer snel na het openen van de deur.


De compressor (motor) vormt het hart van de koelkast. Standaard koelkasten werken op het principe van 'aan' of 'uit'. De Samsung’s Digital Inverter Compressor van Samsung is uitgebreider en heeft 5 verschillende standen. Dit heeft 4 belangrijke voordelen; de temperatuur blijft constant, het eten blijft langer vers, de koelkast gaat langer mee en het geluid is minder luid. Samsung gelooft in deze compressor en daardoor krijg je daar 10 jaar garantie op.
Twin Cooling amerikanen


Met de Twin Cooling Plus Technologie worden de koelkast en het vriescompartiment apart gekoeld. Twee onafhankelijk werkende systemen zorgen voor een optimale koeling en luchtvochtigheid, waardoor voedsel langer vers blijft en geuren niet vermengen.


De 2 meter hoge koelkasten van Samsung geven je tot wel 30% meer binnenruimte dankzij de slimme SpaceMax Technologie. Hiermee wordt extra ruimte gecreëerd in de koelkast, zonder dat je dat aan de buitenkant ziet.


Of je nu grote hoeveelheid aan vlees heeft of groenten heeft, beide kunnen in de Cool Select Zone op ieder hun ideale temperatuur worden bewaard. Twee instellingen zorgen voor handige flexibiliteit: vleeswaren, kippenpootjes en kabeljauwfilets op 0º C voor behoud van de natuurlijke smaak, of fruit en groente op 3º C voor het behoud van de versheid en knapperigheid ervan.


In de achterwand van de koelkast zitten de luchtgaten van de Multi Air Flow. Die zorgen ervoor dat alle producten in de koelkast snel en gelijkmatig gekoeld worden. Voedsel heeft vaak een optimale bewaartemperatuur, en dankzij de Multi Air Flow kan deze goed bereikt worden.