Frilec BONNSBS-646-040EDI - Amerikaanse koelkast - Dark Inox

999,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Dark Dark Inox

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Frilec BONNSBS-646-040EDI - Amerikaanse koelkast - Dark Inox

De Frilec BONNSBS-646-040EDI DARK INOX De nieuwe, strak ontworpen vrijstaande Amerikaanse koelkast BONNSBS-646-040EDI DARK INOX heeft een tijdloze stijl die perfect past in iedere ruimte in je huis. Deze Amerikaanse koelkast is de ideale maat en met z'n hoogte van 177 cm biedt deze maar liefst 518 liter netto inhoud.
Total No-frost De koelkast is voorzien van Total No-frost koeltechnologie, gebaseerd op een dubbele luchtventilatie en elektronisch gecontroleerde verdamper. Hierdoor houd je het voedsel vers en wordt de smaak beter behouden.
De BONNSBS646-4A++ DARKINOX stel je handig en makkelijk in via de display op de voorzijde van de koel-vries combinatie. Hierop lees je ook de temperaturen in zowel het koel- als het vriesgedeelte af.
Ruime inhoud Het koelgedeelte van de BONNSBS-646-040EDI DARKINOX heeft een zeer ruime netto inhoud van 341 liter en is voorzien van een viertal glazen legplanken. Van de 4 legplateaus zijn er 4 verstelbaar. Deze steek je eenvoudig op verschillende hoogtes in zodat ook grote flessen of pannen koud gezet kunnen worden. De deur is voorzien van 4 handige bakken, waardoor je bijvoorbeeld handig je flessen kunt opbergen en op andere plekken ruimte bespaart.
Overzichtelijk Al je boodschappen vind je snel terug dankzij de binnenverlichting en de doorzichtige, glazen plateaus. Door al deze ruimte kun je al je spullen kwijt, waardoor je minder vaak naar de winkel hoeft en dus meer tijd over houdt voor andere bezigheden.
Het vriesgedeelte heeft een inhoud van liefst 177 liter en is eveneens voorzien van 4 handige glazen legplateau's (4 verstelbaar) en 2 doorzichtige lades. Hierin kun je al je in te vriezen levensmiddelen makkelijk ordenen. Ook is de deur van het vriesgedeelte voorzien van praktische deurbakken, zodat je alle ruimte optimaal kunt benutten.
LED-verlichting Led-verlichting in zowel het koel- als het vriesgedeelte biedt helder en comfortabel licht wat tevens zeer weinig energie verbruikt.
On-door Advanced HMi: digitale touchbediening Het apparaat is voorzien van een nauwkeurig en geavanceerd digitaal display op de deur om je controle te bieden over de temperatuur in zowel het koel- als het vriesgedeelte, en biedt tevens 4 verschillende functies om het voedsel op de perfecte manier te bewaren.
Deur alarm De positie sensor houdt in de gaten of er een deur open staat. Zodra de deur van het koel- of vriesgedeelte langer dan 60 seconden open blijft staan, zal een vriendelijk alarm af gaan.
5 jaar garantie Op een Frilec inbouw of vrijstaand product heb je maarliefst 5 jaar garantie!