Roestvrijstalen Bosch KAN93VIFP side-by-side Amerikaanse koelkast met NoFrost en IceTwister

1 375,-
5 Prijzen, De beste prijs bij Budgetplan.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren roestbruin Roestvrijstaal Staal Vlekvrij Vlekvrij roestvrijstaal Zilver

Gratis verzonden
2 tot 5 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Roestvrijstalen Bosch KAN93VIFP side-by-side Amerikaanse koelkast met NoFrost en IceTwister

De Bosch KAN93VIFP Amerikaanse koelkast beschikt over een ruime inhoud van 560 liter. Bewaar producten op de sterke veiligheidsglas plateaus en groente en fruit in de MultiBox lade. de freshSense en MultiAirFlow systemen zorgen er beide voor dat de temperatuur constant blijft voor een beter resultaat. Maak ijsblokjes met de IceTwister en vries of koel producten snel in dankzij de superCool en SuperFreeze functies. Ben je op vakantie, zet dan de vakantie modus aan en ontdooien is bijna nooit meer nodig dankzij het No Frost systeem. Voordelen

  • No Frost-systeem
  • snelvries & snelkoelfunctie
  • MultiBox lade
Nadelen
  • Beschikt niet over een water-en ijsdispenser

varioZone, flexibele vriesruimte Deze vriezer beschikt over VarioZone verstelbare glasplaten. Deze platen zorgen ervoor dat je gemakkelijk producten kwijt kunt. Heb je een taart? of misschien dozen pizza's? Geen enkel probleem. Ze zijn uitschuifbaar, uittrekbaar en in hoogte verstelbaar. Dit allemaal voor nog meer flexibiliteit in je vriezer.
MultiAirFlow, geniet langer van smaak en versheid Door de ventilator van het MultiAirFlow-systeem in deze koelast, wordt er koude lucht gelijkmatig verdeeld over alle niveaus in de koel- en vriesruimte. Door deze luchtcirculatie worden temperatuurschommelingen beperkt en koeltijden gereduceerd. Het voordeel van dit systeem is dat je langer kunt genieten van de smaak van je voedingsmiddelen.
LED-verlichting, voor een beter overzicht De koelruimte is uitgerust met LED-verlichting. Door deze verlichting is de koelkast aan alle fronten gelijkmatig verlicht en raak je niet verblind door de hoeveelheid licht. Uiteraard zal het licht pas gaan schijnen als de koelkast is geopend. Op deze manier bespaar je weer energie.
Constante temperatuur De freshSense technologie zorgt ervoor dat er een constante temperatuur zich in de koelkast bevindt. De sensoren van de freshSense meten en regelen de temperaturen in de koel- en vriesruimte en wordt er bij temperatuurschommelingen direct actie ondernomen. Ongeacht de buitentemperaturen, zoals bij het openen van de koelkast, zullen deze temperaturen zich constant houden. Dit is beter voor je voedingswaren en energiebesparend.
Functie voor supervriezen en koelen Deze Amerikaanse koelkast beschikt over een schakelaar op het bedieningspaneel om super snel te vriezen en te koelen. Dit is handig als je net gekochte producten snel om temperatuur wil brengen. Deze stand zorgt ervoor dat producten beter vers blijven, ook na het ontdooien.
NoFrost. bijna nooit meer ontdooien Het is nu bijna nooit meer nodig om zelf de vriezer te ontdooien. Door het NoFrost systeem wordt het vocht uit de vriezer afgevoerd door een ventilatiesysteem. Op deze manier blijft de lucht droog, wat voorkomt dat er ijs aanslag aan de binnenkant van je apparaat, of op je eten komt. Omdat er geen ijs aanslag in de vriezer zit, bespaart dit direct energie en is het beter voor je vrieswaren.
IceTwister, maakt verse ijsblokjes Met de IceTwister in het vriesgedeelte kan je verse ijsblokjes maken. Vul hiervoor het waterreservoir. Vervolgens kunnen er ijsblokjes gemaakt worden door de iceTwister die worden bewaard in het kleine lade daaronder.

Kenmerken van de Bosch KAN93VIFP
  • IceTwister - veiligheidsglas plateaus - LED verlichting - superKoelen & superVriezen - Multi-Airflow-Systeem - No Frost systeem - Anti fingerprint - varioZone - MultiBox - Vakantiemodus - XXL formaat - freshSense - Open deur alarm - TouchControl
Inhoud van de Bosch Amerikaanse koelkast
  • 5 veiligheidsglas plateaus, waarvan 0 in hoogte verstelbaar
  • 5 Deurvakken
  • MultiBox lade
  • 2 Transparante vriesladen
  • 1 eierrekje meegeleverd
  • iceTwister