Beko GNE60530DXN amerikaanse koelkast Vrijstaand Zilver, Roestvrijstaal 530 l A++

1 479,-
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Staal Parel Staal Parel Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Beko GNE60530DXN amerikaanse koelkast Vrijstaand Zilver, Roestvrijstaal 530 l A++

Active Fresh Blue Light Vitamine C in fruit & groente geconserveerd Vers voedsel verliest soms hun vitaminen als het in de koelkast staat. Active Fresh Blue Light helpt fruit en groenten om de fotosynthese voort te zetten, waardoor het vitamine C-gehalte, de natuurlijke smaak en voedingsstoffen in fruit en groenten behouden blijven en ze tot 30% langer vers blijven. Dat betekent minder winkelen voor u en gezondere maaltijden voor het gezin. ProSmart™-invertercompressor Uiterst efficiënt, duurzaam en stil Als je koelkast een brommende en gorgelende energieslurper is, is het tijd om over te stappen. Dankzij het innovatieve ontwerp koelt de ProSmart™-invertercompressor sneller en energiezuiniger, en werkt bovendien vier keer stiller dan de gemiddelde koelkastcompressor. Het apparaat past zich sneller aan temperatuurschommelingen aan, houdt levensmiddelen langer vers en werkt energiezuinig. IJs+ Automatische ijsmachine Heen en weer rennen om ijsblokjesbakjes opnieuw te vullen is het laatste wat je wilt doen als je bezoek ontvangt. IJs+ neemt water uit het reservoir of de watertoevoer (in modellen met waterleiding) en maakt automatisch acht ladingen ijs. Dat is 1,5 kg ijs met een druk op de knop. Actieve geurfilter Minder ongewenste geurtjes en bacteriën Er is niets ergers dan een nare geur ruiken wanneer je de koelkast opendoet. Het actieve geurfilter met koolstoffilter verwijdert geurtjes en bacteriën uit de koele lucht die in je koelkast circuleert, zodat alle levensmiddelen fris en vers blijven. Dus wat er ook in de koelkast ligt, je hoeft je neus niet dicht te knijpen als je de deur opent. Koelventilator
Dankzij de ventilator in het koelgedeelte wordt de koude lucht gelijkmatiger verdeeld in de koelkast. Dit resulteert in een betere koelprestatie.

LED-verlichting
Vergeleken met de conventionele verlichting, voorziet de LED-verlichting op de achterzijde van de koelkast een meer efficiënte en mooiere verlichting van het compartiment.

Actieve ionisatie
De actieve ionisator neutraliseert bacteriën, virussen en andere micro-ogranismen in de koelkast, om zo een antibacterieel effect te creëren.

Eco-Fuzzy Function
De Eco-Fuzzy functie zet de koelkast na verloop van tijd in een energiebesparende modus wat het elektriciteitsverbruik verminderd en daarmee een gunstig effect heeft op het milieu.

Kinderslot
Koelkast Kenmerken

* Active Fresh Blue Light
* IonGuard®
* Glazen leggers
* Waterverdeler met Aansluiting op Waterleiding
* Actieve Geur filter
* Snelkoelfunctie
* Aantal groenteladen 4
* Capaciteit Eierhouder 10 Vriezer Kenmerken
* Ice+ Aansluiting op Waterleiding
* Snelvries
* 2 laden in kunststof
* Capaciteit Ijsblokjes (kg / 24u): 2 kg
* Invriescapaciteit (kg / 24u): 10 kg