Zilveren Siemens TP507R04 EQ.500 classic extraKlasse volautomaat koffiemachine

595,-
5 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Grijs Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren Siemens TP507R04 EQ.500 classic extraKlasse volautomaat koffiemachine

Met de Siemens EQ500 TP507R04 volautomatische espressomachine zet je met één druk op de knop een kop koffie of Cappuccino door de OneTouch functies. Met deze koffiemachine kun je dan ook tot twee Espresso of twee melkspecialeiten per keer maken. De Siemens EQ500 TP507R04 heeft een koffiebonenreservoir van 270 gram en een afneembaar waterreservoir van 1.7 liter. Verder beschikt de epressomachine over een flexibele melktoevoer, zodat je kan kiezen om melk te schuimen vanuit een melkcontainer of direct uit het melkpak. De Siemens EQ500 TP507R04 volautomatische espressomachine brengt jou nog meer opties voor melkspecialiteiten namelijk door het mogelijk maken van het zetten van een Americano, Flat White en Espresso Macchiato. Door de aromaDouble Shot kun je met deze Siemens extra sterke koffie zetten zonder dat het bitter wordt. Dit komt door het dubbele maal- en zetproces van de Siemens espressomachine. Goed om te weten: Koffiesterkte

  • Het is normaal als de eerste koppen koffie nog wat waterig of slap van smaak zijn. De koffiesterkte zal na regelmatig gebruik vanzelf op smaak komen door middel van de ingestelde maalstand.
  • Wanneer de koffie te slap van smaak is kan het zijn dat de maalgraad op een te fijne maling is ingesteld. Dit kan ertoe leiden dat de maling zeer fijn is en het water niet absorbeert. Je lost dit op door de maalstand aan te passen naar een wat grovere maalstand. Na 2-3 kopjes koffie moet de koffie weer op smaak zijn.
Melkschuim
  • Voor de beste melkschuim wordt volle melk aangeraden. Gebruik verder te allen tijde bij voorkeur gekoelde melk om te schuimen.
Deze Siemens EQ500 TP507R04 volautomatische espressomachine heeft een verwarmingssysteem wat ervoor zorgt dat je koffie altijd op dezelfde ideale zettemperatuur voor je wordt bereidt. Daarnaast heeft de Siemens EQ500 TP507R04 keramische maalschijven die het maximale aroma uit iedere koffieboon halen en ook nog eens ervoor zorgen dat de koffiemachine extra lang meegaat. Om koude koffie te voorkomen, kan je de kopjes voorverwarmen.
Dit alles is te doen dankzij het gebruiksvriendelijke coffeeDirect Display. Zo geniet je elke dag weer van een Espresso, Cappuccino of Latte Macchiato die de Siemens EQ500 TP507R04 voor je maakt. Productvoordelen van de Siemens EQ500 TP507R04: OneTouch functie voor het zetten van twee Espresso of twee melkspecialiteiten per keer. De maalschijven zijn gemaakt van slijtvrij keramiek, wat zorgt voor een extra lange levensduur. Automatische reiniging dankzij het autoMilk Clean-programma. CoffeeSelect Display: koffie- en melkspecialiteiten kunnen eenvoudig geselecteerd en bereid worden door het aanraken van de sensorvelden.