Grohe Essence New keukenkraan met hoge L-uitloop 0° / 150° / 360° draaibaar brushed cool sunrise 30269gn0

284,25
7 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Cool Cool sunrise geborsteld (goud) Goud Goudkleurig Sunrise

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Grohe Essence New keukenkraan met hoge L-uitloop 0° / 150° / 360° draaibaar brushed cool sunrise 30269gn0

Ben je op zoek naar een kraan die uitstekend werkt, maar er ook aantrekkelijk uitziet? Dan is deze keukenkraan de perfecte keuze. We hebben verschillende handige functies verwerkt in het prachtige design: met de hoge uitloop kun je gemakkelijk grote pannen vullen en reinigen. Ook kun je kiezen uit drie in te stellen draaihoeken (0°/150°/360°), zodat je alle klussen in de keuken kunt uitvoeren.

De duurzame GROHE StarLight afwerking is gemakkelijk te reinigen en beschermt het oppervlak. De kraan wordt geleverd met flexibele aansluitslangen en een overzichtelijke handleiding. Je kunt je kraan snel en zonder problemen zelf aansluiten.

De kraan is voorzien van GROHE SilkMove® zodat je de kraan soepel en zonder stoten kunt bedienen en de waterhoeveelheid en de temperatuur heel precies kunt instellen. Dankzij het makkelijke montagesysteem en de flexibele aansluitslangen is de kraan ook nog eens snel en eenvoudig te installeren.

Belangrijkste specificaties:
Hoge uitloop voor gemakkelijk vullen van grote pannen
Moeiteloos draaien in alle richting met een bereik van 360°
Drie in te stellen draaihoeken: 0°, 150°, 360°
Lichte bediening door de GROHE SilkMove technologie
Snelle installatie door het snelmontagesysteem en eenvoudige handleiding

Wat zit er in de verpakking?

  • GROHE SilkMove 28 mm kardoes met keramische schijven
  • Draaibare buisuitloop
  • Verstelbaar zwenkbereik 0 ° / 150 ° / 360 °
  • Flexibele aansluitslangen
  • Snelmontage systeem
  • Geïntegreerde temperatuurbegrenzer

Hoe weet ik zeker dat het past?
Deze keukenkraan is 300 mm hoog en heeft een standaardaansluiting van G3/8"".

Garantie:
Er zit 5 jaar fabrieksgarantie op GROHE keukenkranen.

Voordelen:
Hoge uitloop: handig tijdens het koken
Gemakkelijk grote pannen afspoelen: dankzij de hoge uitloop kun je met deze GROHE kraan ook de moeilijkste klussen in de keuken simpel uitvoeren. Bij GROHE vind je altijd een product dat voldoet aan jouw wensen: wij hebben voor elke klus de beste en meest comfortabele oplossing.

Eenvoudig te bedienen dankzij de draaibare uitloop
De uitloop van deze kraan kan eenvoudig en moeiteloos worden gedraaid: je kunt er alle kanten mee op! Vooral handig om tussen twee spoelbakken te wisselen.

Draaibereik met 3 standen voor optimaal bedieningsgemak
Veelzijdig voor dagelijks gebruik: je kunt de draaihoek van de uitloop van de kraan eenvoudig zelf instellen op 0°, 150° of 360°. Zo kun je de kraan precies zo instellen als jij wilt: voor eenvoudig wisselen tussen twee spoelbakken of met de uitloop in een vaste positie.

GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtiging
Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

Snelmontagesysteem: ook voor klussers met twee linkerhanden
Deze kraan installeer je in een handomdraai. Het snelmontagesysteem bestaat uit slechts een paar onderdelen en is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de flexibele aansluitslangen en de overzichtelijke handleiding kun je je nieuwe kraan zonder problemen zelf aansluiten.

Over GROHE Essence New – heldere vormgeving voor optimale functionaliteit in de keuken
GROHE Essence New toont een natuurlijke vormgeving en past naadloos in de moderne keuken. De kraan voldoet aan de hoogste eisen voor optimaal gebruiksgemak. Zo zorgen de hoogte en het draaibereik van de uitloop voor veel flexibiliteit. Je hebt de keus uit glanzend GROHE StarLight® chroom of de matte uitvoering met RVS look. Beide zijn overigens bijzonder krasvast en eenvoudig te onderhouden. Afnemen met een zachte doek is voldoende.

De GROHE SilkMove® technologie heeft een lange levensduur en zorgt voor een soepele bediening van het watervolume en de temperatuur. Zelfs na jaren intensief gebruik. Deze serie omvat ook uitvoeringen waarbij de uitloop is voorzien van een uittrekbare handdouche voor extra comfort bij het spoelen en schoonmaken. De handdouche heeft twee standen en met één druk op de knop wissel je gemakkelijk tussen de spoelstraal en de krachtige douchestraal.

Voor alle kranen uit de GROHE Essence New serie geldt dat ze dankzij het snelmontagesysteem uiterst eenvoudig te installeren zijn. Zelfs als je twee linker handen hebt.

Materiaal:
Messing
Voorraad: