Grohe Eurostyle Cosmopolitan 1-gats keukenkraan met medium uitloop chroom 31124002

263,78 150,06
6 Prijzen, De beste prijs bij Tegeldepot.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Chroom Chroom-chroom

Boven de 500 euro gratis bezorgd
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL en GLS

Over Grohe Eurostyle Cosmopolitan 1-gats keukenkraan met medium uitloop chroom 31124002

Met de medium hoge uitloop is het met deze kraan uit de GROHE Eurostyle Cosmopolitan serie makkelijk werken in de keuken. Zeker ook om hoge pannen en emmers te vullen. En omdat de uitloop 140° draaibaar is heb je meer werkruimte tot je beschikking. De draaibegrenzing voorkomt dat je tijdens het gebruik tegen een wand of kast stoot.

De kraan is voorzien van GROHE SilkMove® waardoor het watervolume en de temperatuur soepel en precies te regelen zijn. Het installeren van de kraan is kinderspel dankzij het snelmontagesysteem. De robuuste krasvrije chromen GROHE SilkMove® beschermlaag is onderhoudsvriendelijk en behoudt jarenlang zijn glans.

Belangrijkste specificaties:
Medium uitloophoogte
Krasbestendige beschermlaag
Eenvoudig kalkvrij te houden
Lichte bediening door de GROHE SilkMove technologie
Snelle installatie door het snelmontagesysteem en eenvoudige handleiding

Wat zit er in de verpakking?
• Kraan
• Aansluitslangen
• Nederlandse montagehandleiding

Hoe weet ik zeker dat het past?
Deze keukenkraan is 285 mm hoog, gemeten met hendel helemaal omhoog (open).

Garantie:
Er zit 5 jaar fabrieksgarantie op GROHE keukenkranen.

Hoe installeer je een GROHE keukenkraan?


Voordelen:
Medium uitloop: de allrounder voor je keuken
De perfecte oplossing: een medium uitloop is eenvoudig te bedienen en je kunt er gemakkelijk hoge pannen onder vullen. Een keukenkraan met een medium uitloop is vooral handig voor keukens met een kleinere spoelbak.

Gladde kraanbody zonder waste of waterstop aan een ketting
Voor wie een kraan wil maar geen behoefte heeft aan een waterstop zoals een waste of een stop aan een kettinkje. Door de gladde body oogt de kraan zeer strak en solide.

Draaihoek van 100° voor het moeiteloos draaien van de uitloop
Een handige functie voor dagelijks gebruik: de uitloop kan moeiteloos en in één beweging worden gedraaid in een hoek van 100°. Dankzij de draaibegrenzing heb je de kraan volledig onder controle: de uitloop kan nooit tegen een kast of muur stoten.

GROHE StarLight® – altijd een glanzende kraan
Veeg de kraan eenvoudig met een droog doekje schoon. Het super gladde oppervlak is krasbestendig, laat zich makkelijk schoon maken en heeft een mooie glans. Je bent dus minder tijd kwijt aan schoonmaken, terwijl je kraan er altijd als nieuw uitziet.

GROHE SilkMove®: een kraan met stuurbekrachtiging
Je kunt de temperatuur en het volume van deze kraan in één beweging instellen: dankzij het hoogwaardige binnenwerk van de kraan is de hendel licht te bedienen – ook na jaren intensief gebruik.

Snelmontagesysteem: ook voor klussers met twee linkerhanden
Deze kraan installeer je in een handomdraai. Het snelmontagesysteem bestaat uit slechts een paar onderdelen en is kinderlijk eenvoudig. Met behulp van de flexibele aansluitslangen en de overzichtelijke handleiding kun je je nieuwe kraan zonder problemen zelf aansluiten.

Over GROHE Eurostyle Cosmopolitan – prachtig gevormde keukenkranen gemaakt voor elke smaak
Elke keuken is anders. Daarom ontwikkelde GROHE de Eurostyle Cosmopolitan serie. Een serie keukenkranen waar altijd een kraan te vinden is die past bij jouw smaak en de stijl van je keuken. De serie biedt kranen in verschillende uitloop hoogtes, in verschillende vormen en ook met een uittrekbare mousseur. Om maar een aantal voorbeelden te noemen.

Ook in functioneel opzicht laat deze serie van zich spreken. GROHE SilkMove® is de techniek die ervoor zorgt dat het watervolume en de temperatuur soepel en nauwkeurig geregeld wordt en de chromen krasvaste GROHE StarLight® beschermlaag is niet alleen onderhoudsarm maar geeft de kraan ook zijn jarenlange glans. Met deze serie blijft er weinig meer te wensen over voor in je keuken.

Bekijk de GROHE Keuken pagina.

Materiaal:
Kunststof,  Messing
Voorraad: